Smartbereder

SMART VARMTVANNSBEREDER

Sliter du med å få nok varmt vann i dusjen? Har du et gammelt hus med en gammel varmtvannstank?


En varmtvannsbereder i rustfritt stål har normalt en levetid på ca. 20 år. I følge spørreundersøkelser har 14% av norske husstander en bereder som er eldre enn dette. Slike gamle beredere er tikkende lekkasjebomber og bør skiftes ut.
Når en varmtvannsbereder når denne alderen vil pakninger, ventiler og sveisesømmer lett kunne ryke og forårsake lekkasje og oversvømmelse i huset ditt. Dessuten har varmeelementene nådd sin pensjonsalder.

En ny bereder vil være positivt utslagsgivende på strømregningen din. Derfor er en ny varmtvannstank det samme som penger spart.

Siste på markedet!

Moderne tanker har bedre isolasjonsevne og strømbesparende elektronikk. Det siste på markedet idag er SMARTBEREDERE med smartstyring. 

SPAR PENGER MED SMARTBEREDER!

Strømprisene varierer ofte mye i løpet av et døgn, og påvirkes blant annet av hvor stor belastning det er på strømnettet. Smartberedere har den funksjonen at de passer på at oppvarmingen skjer i perioder på døgnet med lavest strømpris. Du har dermed mulighet til å redusere strømregningen, uten at det går på bekostning av komfort og velvære.

 

 

I tillegg til Connected smartberederen, har Høiax nå også kommet med et Retrofit Kit som kan monteres på eksisterende Høiax beredere og få smartfunksjonen og Connected funksjonaliteten. Dette vil være like strømbesparende som den komplette smartberederen. 

Høiax CONNECTED RetroFit kit er kompatibel med Høiax standardberedere og Eco-modeller produsert fra 2013.

Utskiftningen må utføres av elektroinstallatør. Det meste i Høiax CONNECTED RetroFitkit universal er ferdig koblet - det eneste elektroinstallatør trenger å gjøre er å følge installasjonsrekkefølgen i installasjonsveiledningen. 

 

 

 

 

ENOVA støtte

ENOVA tilbyr støtte for installasjon av smarte varmtvannsberedere.

Du får inntil 4.000 kroner i støtte når du skaffer deg en smart varmtvannsbereder.