Badekar

Badekar er ikke hva det en gang var. Svunnen er den tiden hvor nesten alle badekar var støpt i samme form, uten tanke på design. Borte er de dagene hvor bading fortonte seg som en nødvendighet og mindre som en gledelig adspredelse.

Med våre moderne badekar vil du lure på hvorfor du ikke alltid har hatt et. Våre badekar gjør det til en fornøyelse å bade igjen. Moderne design bidrar til en bedre komfort, flere muligheter, ikke minst med tanke på plassering, og større nytelse av hele badeopplevelsen. Samtidig er estetikken til et moderne badekar med på å løfte hele rommet, og gi det et eksklusivt preg. Et nyere badekar med dagens finesser kan virkelig sette prikken over i’en på badet, lik et smykke av porselen.

Boblebad, sa du? Hvorfor ikke anskaffe et badekar med integrert jacuzzi? Det vil sikkert flere enn deg sette pris på. Et varmt bad er bra for kropp og sjel, og gir den perfekte avslapning etter en strevsom dag. Enten du vil bade alene eller sammen med en spesiell person, utfordrer vi deg til å se selv om vi ikke har drømmebadekaret du ser for deg.

Vi har praktiske løsninger fra Danline, Interform, Sanipro, Ifø, Porsgrund og Viking-Bad, eksklusive kar fra Grohe, og trendy design fra Knief, blant mye annet.
Synkende
View as Grid List

474 varer

Side
per side
Synkende
View as Grid List

474 varer

Side
per side