Røros Metall

Røros Metall

Røros Metall AS

Norskprodusert, miljøvennlig og tilstede!

Røros metall er opptatt av miljøet og har miljømerkede hetter som kan spare fra 35 – 85% av ditt strømforbruk. Disse modellene leveres med børsteløs motor og LED-lys. De nye motorene sørger for mye høyere effekt på avtrekket. De børsteløse motorene er samtidig svært stillegående og sørger for at kjøkkenet ditt blir et enda bedre sted å være.

Ventilasjon og kjøkkenhetter bl.a er pilarene som har båret Røros Metall gjennom en over 75 år lang historie. Røros Metall startet som kobber- og blikkenslagerverksted i 1946.

RørosHetta Sense – Bekymringsløs matlaging med lydløs automatisk ventilasjon.

RørosHetta har utviklet en verdensnyhet som bidrar til å optimalisere inneklimaet. De flytter all produksjonen hjem til Norge og de har i dag lansert RørosHetta Sense på de aller fleste av deres egenproduserte kjøkkenhetter som standard. De har skapt en selvtenkende automatisert kjøkkenhette. Du trenger kun tenke på matlaging, RørosHetta Sense ordner resten. Med 11 smarte sensorer som kontinuerlig overvåker inneklimaet på kjøkkenet vil du oppleve at matlukten forsvinner ut av boligen på en effektiv og lydløs måte.

Denne unike løsningen vil kommunisere med WHO sine anbefalinger for inneklima og bidra til et sunt og godt innendørsklima. Skulle du ønske det, så kan du også få tips til hvordan du kan bli en mesterkokk på kjøkkenet, og selvsagt leveres det hele med 5 års komplett garanti.

 

Velg produkter

Synkende
Se som Grid List

261 varer

Side
per side
 1. -10%
  Røros monteringssett for flytting av motor til Heaven
  Rating:
  0%
  Vanlig pris 2790,00 kr Special Price 2511,00 kr
 2. -10%
  Røros spesialhøyde kjøkkenhette inntil 109 cm
  Rating:
  0%
  Vanlig pris 2780,00 kr Special Price 2502,00 kr
Synkende
Se som Grid List

261 varer

Side
per side