banner_vvs_1_1

Tapwell

Tapwell

TAPWELL
Alt handler om følelsen!

Det handler om designet, tyngden og teksturen. Det handler om valg av materialer, pleie av detaljer og nøyaktigheten i hvert produksjonsstadium. Alt sammen gir en følelse, og den kan egentlig ikke beskrives, bare føles.

Det er en følelse du får hver morgen når du tar en dusj, hver dag når du bruker kjøkkenet og badet. En opplevelse som er tett forbundet med livskvaliteten i hverdagen.

Tapwell prioriterer et perfekt sluttresultat. De blander ekte gull og platina i galvaniseringen. Tapwell lar designet kontrollere bredden på rørene i stedet for bare å bruke standarddimensjoner, og de foretrekker å støpe alle små komponenter i messing. Samtidig er Tapwell opptatt av å holde et anstendig prisnivå. Ofte er renovering av bad eller et nytt kjøkken en stor investering. Da er det viktig at detaljene som skiller seg ut gir et bedre helhetsinntrykk, det samme gjelder godt utvalgt tilbehør. De er smykkene til rommet.

Tapwell er et svensk selskap med skandinavisk estetikk og stor nysgjerrighet på moderne teknologier og aktuelle interiørtrender.

 

 

Synkende
Se som Grid List

211 varer

Side
per side
Synkende
Se som Grid List

211 varer

Side
per side