Danline kjølemaskin til isbad

Tilgjengelighet: På lager
Only %1 left
Varekode:
185036
Leveringstid: Levering etter avtale
41065,00 kr

Danline kjøler til isbad

Kjølemaskin som både kan kjøle og varme vannet. Skandinavias beste kjøler!

  • Kan skaffes i både hvit og sort.
  • Mål: 56 x 42 x 43 cm.  
Leveringstid: Levering etter avtale

Danline kjøler til isbadekar

Kjølemaskin som både kan kjøle og varme vannet. Kjøler ned til 4 grader og opp til 40 grader. Styres via smarttelefonen. Kobles enkelt og raskt til karet via to slanger som festes til en innløps- og utløpsdyse. Kjøleren er tilgjengelig i hvit og sort.

Egenskaper:

  • Isolert innvendig.
  • Renser vannet via sirkulasjon, UV, ozon og filtersystem.
  • Wi-Fi klar.
  • Kan styres både via display og smarttelefon.
  • Slanger følger med og kobles enkelt og raskt til iskaret.
  • Kommer i hvitt og svart.
  • Kjøler vannet ned til 4 grader og opp til 40 grader.

 

Om iskaret

Danmarks første luksuriøse isbad. Utviklet av Danline. En ekte kombinasjon av kvalitet og banebrytende innovasjon. Med Danline Ice er det ikke nødvendig å skifte vannet etter hver bruk – takket være Danlines avanserte selvrensende teknologi. Med et imponerende design og styring direkte fra smarttelefonen din, gir vi forbrukerne lyst til å bruke isbad.


Danmarks vakreste isbad

Et revolusjonerende isbad. Et isbad du vil vise frem. Danline Arctic er utviklet med tanke på detaljer. Danline Arctic er en komplett løsning med et selvrensende system som sirkulerer og renser vannet slik at du slipper å bytte det etter hver bruk, dreper bakterier via en innebygd UV Ozonator, filtrerer vannet via et filtersystem. Danline Arctic har innebygget terapilys i 8 forskjellige farger som du kan velge mellom. Isbadet er utviklet med 100 % fokus på to ting. Detaljen i utformingen og funksjonaliteten til kontrollsystemene.

Styres via smarttelefonen

Du styrer Danline Arctic via en app til smarttelefonen din. Appen er utviklet slik at du har rask tilgang til å kontrollere alle funksjonene til isbadet ditt. Med smarttelefonen din kan du slå isbadet av og på, bestemme nøyaktig temperatur selv, bestemme om vannet skal være varmt eller kaldt og stille inn en timer slik at isbadet følger din livsstil og daglige rutine.

Anti-inflammatorisk effekt

Kaldt vann reduserer blodstrømmen, reduserer hevelse og smerte ved å trekke sammen blodårene. Et isbad begrenser frigjøringen av inflammatoriske stoffer og kan dermed bidra til å redusere vevsskader. Kulden demper også nervesignaler, noe som reduserer smerteopplevelsen. Kaldt vann kan derfor effektivt redusere betennelse og fremme helbredelsen din.

Forbedret søvnkvalitet

Isbading før sengetid stimulerer kroppens naturlige døgnrytme ved å senke kroppstemperaturen og fremme roen, noe som gjør det lettere å sovne. Den fysiske stressresponsen reduserer muskelspenninger og fremmer avslapning, mens endorfinfrigjøring forbedrer søvnkvaliteten.

Humørforbedring

Ved å utsette deg selv for kaldt vann, frigjør kroppen endorfiner, de naturlige lykkehormonene, som kan løfte humøret og gi deg en følelse av glede og velvære. Den naturlige kjemiske reaksjonen i kroppen bidrar ikke bare til umiddelbar nytelse, men kan også ha langsiktige fordeler for sinnet.

En beskyttelse mot stress, angst og depresjon

Isbading kan fungere som en beskyttelse mot angst, stress og depresjon ved å aktivere det sympatiske nervesystemet, frigjøre dopamin, endorfiner og forbedre humøret. Det kalde vannet trener kroppen til å håndtere stress via eksponeringen for såkalt mikrostress, stimulerer frigjøring av endorfin og øker følelsen av velvære. 

Styr med mobilapp

Med Danlines banebrytende kjøler har du full kontroll over isbadet ditt. Slå isbadet av og på, velg temperatur (skal det være varmt eller kaldt?) og still inn din egen timer slik at isbadet slår seg av og på avhengig av når du vil bruke isbadet ditt.  


Historien om Danlines revolusjonerende isbad

I hjertet av selskapet Danline, ble drømmen født om å skape noe som ikke bare ville endre markedet for kaldtvannsterapi, men også revolusjonere måten de ser på helsetjenester. Danline investerte et halvt år med dedikert arbeid og en stor mengde kreativitet i utviklingen av deres banebrytende isbad – et produkt som kombinerer teknologi, design og terapeutisk innovasjon på en unik måte.

Innovasjonen begynner:

Det hele startet med en visjon om å lage et isbad som ikke bare ville være effektivt, men også vakkert og enkelt å integrere i ethvert miljø. Danline samlet hele teamet av fagfolk for å lage det perfekte produktet. Et produkt som skal tilby brukerne mer enn bare en tur i kaldt vann. De hadde som mål å skape noe som folk ønsket å vise frem.

Designet:

Deres første utfordring var å lage et kar som ikke bare var isolert for å opprettholde temperaturen, men også visuelt tiltalende. Et design som kunne integreres i hagen, på terrassen, på badet og i spa- og velværeopphold. Isbadet måtte ferdigstilles. De fant den perfekte balansen mellom funksjonalitet og design og resultatet ble et kar som ikke bare var vakkert, men også designet for optimal komfort med kroppen i tankene.

Teknologien:

Helt fra starten visste Danline at teknologien bak isbadet måtte leve opp til designet. De var ikke fornøyd med en enkel kjølemaskin som kun kunne kjøle ned vannet og som måtte stilles inn på selve maskinen. Deres ambisjon var å integrere avansert teknologi for å forbedre brukeropplevelsen og brukeren skulle kunne tilpasse isbadet til sin livsstil og ikke omvendt.

Danline utstyrte isbadet med innebygget lysterapi i 8 forskjellige farger, som kan tilpasses brukerens humør og passe inn i rommet der isbadet er plassert.

Den revolusjonerende kjølemaskinen:

Kjøleren er ikke bare i stand til å kjøle vannet ned til 2 grader, men den kan også varme det opp til 40 grader. Ved å bruke en avansert kontroll via smarttelefonen kan brukerne enkelt kontrollere temperaturen og til og med planlegge kjøle- og oppvarmingssykluser for å passe deres behov. Wi-Fi-kjøleren må ganske enkelt kobles til på nett, noe som gjøres med 3 klikk, og så kan du styre isbadet uansett hvor du er.

Veien forover:

Reisen til Danline fra konsept til virkelighet har vært full av utfordringer, men de er stolte av resultatet. Danline vil fortsette å innovere og forbedre produktene for å sikre at de forblir i forkant av helse- og velværebransjen.

Danlines banebrytende isbad representerer ikke bare et produkt, men også en visjon om å forbedre menneskers helse gjennom innovasjon og teknologi.

Leveringstid: Levering etter avtale
Tilleggsinformasjon
SKU 185036
Produsent Danline
Eksternt Lager Ja
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto
Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)