Danline Ice isbad 170x80 cm - Skandinavias #1 isbad - kombinert badekar og kjøler

Tilgjengelighet: På lager
Varekode:
184736
Leveringstid: Levering etter avtale
65435,00 kr

Danline Ice isbad

Skandinavias første luksuriøse isbad - kombinert badekar og kjøler

Isbadet er bygget til utendørs bruk. Det er laget av herdet sanitetsakryl så det kan motstå UV. Men man kan også bruke det innendørs med et armatur på veggen om man ønsker det. 

 • Hvit blank.
 • Installasjonsdimensjoner: L: 170 x B: 80 x H: 60 cm.
 • OBS! Avløpet sitter på siden av karet og ikke under. 
Leveringstid: Levering etter avtale

Danline Ice isbad

Danlines nye revolusjonerende isbad

Revolusjonerende isbad som både kan kjøle og varme vannet. Kjøl den ned til 4 eller opp til 40. Bruk alle funksjonene og still inn temperaturen med smarttelefonen. Laget av de beste materialene og utviklet for å stå ute.  Iskaret er laget av tykk flerlags akryl og en isolert bunn. 

Badekaret er uten armatur, siden du bruker det samme vannet. Isbadet til Danline er selvrensende, så det er ikke nødvendig å ha et armatur på. I tillegg er den isolert med miljøvennlig ekspanderende PU-skum hele veien rundt innvendig. Dette gjør at den holder vanntemperaturen veldig bra.

Isbadet er bygget til utendørs bruk. Det er laget av herdet sanitetsakryl så det kan motstå UV. Men man kan også bruke det innendørs med et armatur på veggen om man ønsker det. 

Egenskaper:

 • Isolert hele veien rundt.
 • Selvrensende med UV, ozon, sirkulasjon og filtersystem.
 • Innebygd terapilys.
 • Styres via smarttelefonen.
 • Kan både kjøle og varme.
 • Leveres med termolokk.
 • Justerbare føtter.

Spesifikasjoner:

 • Dimensjoner (lxbxh): 1700 x 800 x 600 mm.
 • Vekt (tom) kg: 60.
 • UV-rengjøring: Ja.
 • Ozonrensing: Ja.
 • Filtreringssystem: Ja - Patron.
 • Terapi lys: Ja - 8 farger.
 • Temperaturspenn: 4° - 40°.
 • Isolerende termolokk: Ja.
 • Kontrollpanel: Ta på.
 • App kontroll: Ja.
 • Volum (L): 250.

Danmarks første luksuriøse isbad. Utviklet av Danline. En ekte kombinasjon av kvalitet og banebrytende innovasjon. Med Danline Ice er det ikke nødvendig å skifte vannet etter hver bruk – takket være Danlines avanserte selvrensende teknologi. Med et imponerende design og styring direkte fra smarttelefonen din, gir vi forbrukerne lyst til å bruke isbad.


Danmarks vakreste isbad

Et revolusjonerende isbad. Et isbad du vil vise frem. Danline Arctic er utviklet med tanke på detaljer. Danline Arctic er en komplett løsning med et selvrensende system som sirkulerer og renser vannet slik at du slipper å bytte det etter hver bruk, dreper bakterier via en innebygd UV Ozonator, filtrerer vannet via et filtersystem. Danline Arctic har innebygget terapilys i 8 forskjellige farger som du kan velge mellom. Isbadet er utviklet med 100 % fokus på to ting. Detaljen i utformingen og funksjonaliteten til kontrollsystemene.

Styres via smarttelefonen

Du styrer Danline Arctic via en app til smarttelefonen din. Appen er utviklet slik at du har rask tilgang til å kontrollere alle funksjonene til isbadet ditt. Med smarttelefonen din kan du slå isbadet av og på, bestemme nøyaktig temperatur selv, bestemme om vannet skal være varmt eller kaldt og stille inn en timer slik at isbadet følger din livsstil og daglige rutine.

Anti-inflammatorisk effekt

Kaldt vann reduserer blodstrømmen, reduserer hevelse og smerte ved å trekke sammen blodårene. Et isbad begrenser frigjøringen av inflammatoriske stoffer og kan dermed bidra til å redusere vevsskader. Kulden demper også nervesignaler, noe som reduserer smerteopplevelsen. Kaldt vann kan derfor effektivt redusere betennelse og fremme helbredelsen din.

Forbedret søvnkvalitet

Isbading før sengetid stimulerer kroppens naturlige døgnrytme ved å senke kroppstemperaturen og fremme roen, noe som gjør det lettere å sovne. Den fysiske stressresponsen reduserer muskelspenninger og fremmer avslapning, mens endorfinfrigjøring forbedrer søvnkvaliteten.

Humørforbedring

Ved å utsette deg selv for kaldt vann, frigjør kroppen endorfiner, de naturlige lykkehormonene, som kan løfte humøret og gi deg en følelse av glede og velvære. Den naturlige kjemiske reaksjonen i kroppen bidrar ikke bare til umiddelbar nytelse, men kan også ha langsiktige fordeler for sinnet.

En beskyttelse mot stress, angst og depresjon

Isbading kan fungere som en beskyttelse mot angst, stress og depresjon ved å aktivere det sympatiske nervesystemet, frigjøre dopamin, endorfiner og forbedre humøret. Det kalde vannet trener kroppen til å håndtere stress via eksponeringen for såkalt mikrostress, stimulerer frigjøring av endorfin og øker følelsen av velvære. 

Styr med mobilapp

Med Danlines banebrytende kjøler har du full kontroll over isbadet ditt. Slå isbadet av og på, velg temperatur (skal det være varmt eller kaldt?) og still inn din egen timer slik at isbadet slår seg av og på avhengig av når du vil bruke isbadet ditt.  


Historien om Danlines revolusjonerende isbad

I hjertet av selskapet Danline, ble drømmen født om å skape noe som ikke bare ville endre markedet for kaldtvannsterapi, men også revolusjonere måten de ser på helsetjenester. Danline investerte et halvt år med dedikert arbeid og en stor mengde kreativitet i utviklingen av deres banebrytende isbad – et produkt som kombinerer teknologi, design og terapeutisk innovasjon på en unik måte.

Innovasjonen begynner:

Det hele startet med en visjon om å lage et isbad som ikke bare ville være effektivt, men også vakkert og enkelt å integrere i ethvert miljø. Danline samlet hele teamet av fagfolk for å lage det perfekte produktet. Et produkt som skal tilby brukerne mer enn bare en tur i kaldt vann. De hadde som mål å skape noe som folk ønsket å vise frem.

Designet:

Deres første utfordring var å lage et kar som ikke bare var isolert for å opprettholde temperaturen, men også visuelt tiltalende. Et design som kunne integreres i hagen, på terrassen, på badet og i spa- og velværeopphold. Isbadet måtte ferdigstilles. De fant den perfekte balansen mellom funksjonalitet og design og resultatet ble et kar som ikke bare var vakkert, men også designet for optimal komfort med kroppen i tankene.

Teknologien:

Helt fra starten visste Danline at teknologien bak isbadet måtte leve opp til designet. De var ikke fornøyd med en enkel kjølemaskin som kun kunne kjøle ned vannet og som måtte stilles inn på selve maskinen. Deres ambisjon var å integrere avansert teknologi for å forbedre brukeropplevelsen og brukeren skulle kunne tilpasse isbadet til sin livsstil og ikke omvendt.

Danline utstyrte isbadet med innebygget lysterapi i 8 forskjellige farger, som kan tilpasses brukerens humør og passe inn i rommet der isbadet er plassert.

Den revolusjonerende kjølemaskinen:

Kjøleren er ikke bare i stand til å kjøle vannet ned til 2 grader, men den kan også varme det opp til 40 grader. Ved å bruke en avansert kontroll via smarttelefonen kan brukerne enkelt kontrollere temperaturen og til og med planlegge kjøle- og oppvarmingssykluser for å passe deres behov. Wi-Fi-kjøleren må ganske enkelt kobles til på nett, noe som gjøres med 3 klikk, og så kan du styre isbadet uansett hvor du er.

Veien forover:

Reisen til Danline fra konsept til virkelighet har vært full av utfordringer, men de er stolte av resultatet. Danline vil fortsette å innovere og forbedre produktene for å sikre at de forblir i forkant av helse- og velværebransjen.

Danlines banebrytende isbad representerer ikke bare et produkt, men også en visjon om å forbedre menneskers helse gjennom innovasjon og teknologi.

 

Leveringstid: Levering etter avtale
Tilleggsinformasjon
SKU 184736
Produsent Danline
Eksternt Lager Ja
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto
Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)