Kjøkkenvifte fra Røroshetta

KJØKKENVIFTE FRA RØROSHETTA

Hva med en designhette fra RørosHetta? Norsk lidenskap og design!

Velger du RørosHetta, har du uendelige muligheter til å forme en kjøkkenhette helt etter din personlige stil. Du kan leke deg med materialer, former og farger i ubegrensede varianter. RørosHetta skreddersyr kjøkkenhetter på millimeteren, og du får et funksjonelt design som pryder kjøkkenveggen. Kjøkkenet er et naturlig knutepunkt i hjemmet hvor vi samles både som familie og venner, det er derfor også viktig å ha den beste kjøkkenviften og ventilasjonen på kjøkkenet.

Målet til Røroshetta er å lage verdens beste kjøkkenhette, og dette gjenspeiler seg i deres design og arbeid. 

 

Skreddersøm

RørosHetta leveres i mange ulike størrelser og former. Mange av hettene har en rekke ulike standardmål. Flere av modellene leveres også på spesialmål. Ta kontakt med salgsavdelingen. 


RørosHetta kommer i mange ulike former og metaller. Stålhettene er behandlet mot fingermerker og kan lakkeres i alle mulige farger. Du har også mange spennende valg i børstet messing eller kobber. Vi har høyglanshetter i messing, kobber eller stål. Velg det som stemmer med din smak og ditt kjøkken. Vi hjelper deg gjerne å velge.


Overflater

Røros sine kjøkkenhetter er av god kvalitet og slitesterke. Flere av stålhettene er behandlet med anti finger print for å unngå fingermerker. Hettene i rustfritt stål er behandlet med et PVD-belegg (Physical Vapour Deposition). Disse produksjonsmetodene gir mindre skadelig avfall og er bedre for miljøet.

 

 

Fargevalg

 

Har du en yndlingsfarge? Du kan få lakkert Røroshetta, uten pristillegg, i akkurat den fargen du elsker over alt på jord. Eller kanskje du vil kombinere yndlingsfargen med litt stål – vi har mulighetene!

Vi trenger bare en NCSS-kode eller RAL-kode, så får du hetta i ønsket farge – enten det er yndlingsfargen eller akkurat samme farge som kjøkkenet ditt. Spør din kjøkkenforhandler om råd.

 

Standard lakkerte hetter leveres med glansgrad 35 (halv matt).

 

Treverk

Flere av Røros sine tradisjonelle modeller har treverk eller tre-manteler. De kan leveres med eik, mdf eller bjørk, men vi kan også bestille andre treslag om du ønsker det. Her har du også alle muligheter for å velge farger og overflater som matcher resten av kjøkkenet. Vi tilpasser gjerne til din kjøkkenmodell, enten kjøkkenet ditt er malt, lakkert, beiset eller oljet. Ønsker du å matche din benkeplate i heltre, så kan Grue, Hera og Rubin leveres med det.

 

Foto: Røroshetta Hera Sense fritthengende kjøkkenhette

 

Hera er en tidløs modell med utallige muligheter. Du får den både i 60 og 90 cm bredde, og i akkurat den fargen du ønsker - eller i børstet stål. Hyllen kan forlenges til en eller begge sider, med eller uten spot, mot et pristillegg.
I tillegg kan du få levert med trelist som matcher kjøkkenfronten din.

 

 

Røroshetta Sense er markedets mest stillegående kjøkkenhetter

Røroshetta er blant verdens smarteste og mest stillegående ventilatorer med deres nye Sense teknologi som ble lansert i Juni 2021.

 

Hva er Sense teknologien?

Med den nye teknologien, RørosHetta Sense, trenger du ikke ofre kjøkkenventilasjonen en tanke.

Du trenger bare å tenke på matlagingen – så sørger teknologien i kjøkkenhetten for resten. 11 innebygde sensorer sørger automatisk for optimalt osoppfang til enhver tid. All teknologi er skjult i kjøkkenhetten, slik at du kan velge det designet som passer deg og ditt kjøkken best. God ventilasjon er viktig for helsa vår. Den sørger for at matos og annen forurensning byttes ut med frisk, ren luft. Kjøkkenhetten din gjør derfor en avgjørende jobb for inneklimaet ditt.

Vi vet imidlertid at mange synes det er vanskelig å bruke ventilatoren korrekt – og særlig å sette på riktig styrke til riktig tid. Dagens tette boliger kan gjøre det ekstra komplisert å sikre optimal luftutskiftning.

 

BEKYMRINGSLØST

Som første produsent i verden har Røros Hetta integrert 11 smarte sensorer i kjøkkenhetten. Kjøkkenhetten settes automatisk i gang, og tilpasser seg hele tiden mengden matos i rommet.

Med RørosHetta Sense trenger du bare å tenke på matlagingen – så sørger teknologien for resten. Lydløst og bekymringsløst.

De 11 sensorene måler blant annet temperatur, organiske lukter, CO2, CO, partikkelnivå og fuktighetsnivå i lufta. Ved hjelp av en rekke ulike algoritmer, basert på et stort antall matlagingssituasjoner, vet den smarte kjøkkenhetten nøyaktig hvordan den skal respondere. Slik gir den optimalt osoppfang og inneklima til enhver tid.

Referanseverdiene er bygget på Verdens helseorganisasjons inneklimakart.

 

RETT VENTILASJON TIL RETT TID

Mange av oss skrur på ventilatoren for sent. RørosHetta Sense er i gang allerede før det begynner å dampe fra maten. Nivåene justeres deretter sømløst, slik at du kan nyte matlagingen.

Ventilasjonen etter at maten er servert, er også viktig for å få all matlukt ut av boligen – noe mange av oss glemmer. RørosHetta Sense lar derfor ventilatoren stå på også etter at maten er ferdiglaget, men i stillemodus for ikke å forstyrre måltidet.

 

Hetten kan også enkelt settes i brukerstyrt modus, dersom du ønsker å overstyre de automatiske innstillingene.

 

 

APP MED UENDELIGE MULIGHETER

I appen kan du følge med på luftkvaliteten, og på den måten sikre et best mulig inneklima. Du kan også overvåke og styre matlagingen – som å se hvor lenge maten har kokt med og uten lokk, eller hvilken temperatur du bør ha når du skal starte å steke biffen.

RørosHetta Sense er en naturlig del av et smarthjem, og kommuniserer med systemer som Apple Homelink© og Google Home©.

 

 

KOMFYRVAKT REDDER LIV


Nesten halvparten av brannvesenets utrykninger skyldes komfyrbranner, og komfyrvakt har vist seg å være en svært effektiv måte å forebygge brann på. En komfyrvakt varsler dersom kokeplaten blir for varm, og kutter strømmen dersom ingen responderer på varselet.

Vi har markedets mest avanserte komfyrvakt, som stadig videreutvikles. RørosHetta Sense sine egne varmesensorer gir i tillegg en ekstra trygghet, ved å varsle med lys og lyd dersom temperaturen blir for høy. Da får du også beskjed på telefonen din.

Sense-teknologien ligger skjult i kjøkkenhetten, slik at du kan velge det designet som passer deg og kjøkkenet ditt best.

 

Se Røroshetta Sense - introduksjonsvideo

Og Røroshetta Sense - Installasjonsvideo

 

Kjøkkenhetter fra RørosHetta med RørosHetta Sense er nesten lydløs, du hører nesten ikke at de står på.
De er også automatiske som gjør at de skrur seg på før du ser at det damper fra maten og de lar den stå på etter at maten er ferdig for å optimalisere inneklimaet, nesten lydløst selvsagt for å ikke forstyrre måltidet.

 

  • Med energinivå: A++/A+
  • Kapasitet/luftmengde m3/t: 191/222/289/435/664.
  • Lydnivå dBA pr. trinn: 34/38/44/53/63.
  • Belysning: LED 2700-5000K som justeres etter lyset i ditt kjøkken.

 

Alle hettene som leveres med Røroshetta Sense- teknologien, blir produsert på RørosHettas fabrikk på Røros. Hettene med den nye teknologien, har en rekke ulike design du kan velge mellom – men inni er de like.

 

Ønsker du ventilatoren under overskap, på vegg, fritthengende eller integrert i taket? Vvs komplett har mulighetene. Det finnes et hav av kjøkkenvifter, og garantert noe som vil passe perfekt for DEG!

 

Se vårt store utvalg i nettbutikken av flotte designmodeller, med og uten Sense teknologien.

 

Anbefaler også at du leser

 

Tips til å finne den riktige kjøkkenviften