banner_vvs_1_1

Tetragonia Trådløs romtermostat, 2x1,5V

Tilgjengelighet: På lager
Varekode:
DTP F85 BC 00TG
Leveringstid: ca 2 - 5 dager
1358,00 kr

Tetragonia Trådløs romtermostat, 2x1,5V

Trådløs elektronisk romtermostat, som er designet for oppvarming eller kjøling av ulike slag, for eksempel for gulvvarme.

Leveringstid: ca 2 - 5 dager

Tetragonia Trådløs romtermostat, 2x1,5V

Spenningen leveres fra 2 stk 1,5V AAA batterier, og kommuniserer trådløst på den nye frekvensen 868.15 MHz med mottakerenheten, hvor de respektive utgangene aktivert i henhold til kommandoene som kommer fra dem sender termostatene.
Installasjonen er derfor ekstremt enkel. Termostaten leveres med en intern temperaturføler, om nødvendig kan den i stedet koblet til en ekstern sensor. Settpunktområdet kan begrenset ved hjelp av mekaniske stopp. 

Funksjoner

Ved å bruke den interne TEST-knappen kan TEST-operasjonen velges. Dette er ment å overføre fabrikkinnstilt adresse til mottakerens ønskede kanal samt testing av best mulig plassering av termostatene (senderen) og mottakeren. I driftsmodus "HEAT" skifter termostaten til gjeldende innstilling utgangsreléet når romtemperaturen er lavere enn det valgt temperatursettpunkt på justeringsknappen (8). Når temperaturen stiger over valgt settpunkt, slås utgangsreléet av. - I driftsmodus "COOL" er funksjonen omvendt, og utgangsreléet forventes å aktivere for eksempel en kjøleventil.

Nattreduksjons

I både VARME og KJØLE driftsmodus er det mulig å oppnå en (natt) reduksjon (senking hhv økning) fra 0 til 7 °C av settpunktet, dette tilsvarer ØKONOMI drift.

Leveringstid: ca 2 - 5 dager
Tilleggsinformasjon
SKU DTP F85 BC 00TG
Produsent Tetragonia
Eksternt Lager Ja
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto