Tapwell EVO185 Kjøkkenbatteri - Med høy buet tut og uttrekkbar hånddusj

Tilgjengelighet: På lager
Only %1 left
Varekode:
EVO185
Leveringstid: ca 1 - 4 uker
4089,00 kr Vanlig pris 4810,00 kr

Tapwell EVO185 Kjøkkenbatteri 

Ettgreps kjøkkenbatteri med høy buet tut og utrekkbar hånddusj

  • Kan skaffes i ulike utførelser. Se rullegardin.
  • Nå også med nye utførelsene Platinum og Graphite!
  • Italiensk kvalitetsdesign.
  • Keramisk innmat og fleksible tilkoblingsrør

Produktdatablad

Monteringsanvisning

Sprengskisse

Det kan være noe ulike leveringstid på de ulike utførelsene. Ta kontakt med salgsavdelingen. 

Leveringstid: ca 1 - 4 uker

Tapwell EVO185 Kjøkkenbatteri 

Ettgreps kjøkkenbatteri med høy buet tut og utrekkbar hånddusj

Et stilrent og praktisk kjøkkenbatteri med uttrekkbar tut! Den praktiske tuten gjør det svært enkelt å spyle kjeler, kasseroller, gryter og panner.

Å innrede minimalistisk er både lett og vanskelig. Ingenting skal tilføres, ingenting skal bort og inntrykket skal være både strengt og personlig. Det handler om å finne en grunn for alle avgjørelser, en tanke utover at det bare skal være hyggelig.

Kombiner for eksempel kjøkkenbatteriet i Bronze med Tapwells kjøkkenvask i kobber og få en koselig høststemning på kjøkkenet ditt. 

Kjøkkenbatteriet er en viktig detalj i et hvilket som helst kjøkken. Du kan velge et batteri som smelter diskret inn på kjøkkenet og fyller sin funksjon, eller du kan velge et batteri som tar for seg og forsterker den stilen du ønsker å skape.

 

Alle komponenter til blandebatteriene våre er støpt i messing, en kobber- og sinklegering med enestående egenskaper. Hvis du velger et produkt i bare messing, får du en gyllenblank overflate uten tilsetninger eller behandlinger. Med tiden mørkner den og får en flott patina.

Krom er fremdeles det desidert mest populære valget av overflatebehandling for blandebatterier, dusjer og baderomstilbehør. Våre forkrommede produkter er støpt i messing og blir deretter sandblåst, forniklet og til slutt galvanisert gjennom elektrolyse. Overflaten beskytter både mot korrosjonsangrep og gir en vakker speilblank overflate som er enkel å holde ren. Den forkrommede overflaten holder seg blank for alltid.

Produkter i rå messing, messing og kobber vil over tid endre overflatekarakter. Dette er ubehandlede overflater og vil reagere med omgivelsene rundt. Såkalt oksydering som vil gi overflaten et mer antikk/patinert utseende. Honey gold får sin glans av 2-3% ekte gull!

Rengjøring:

Overflaten tørkes av med en myk klut og lunkent vann, evt også mild såpe. Unngå basiske, sure kalkløsende eller slipende rengjøringsmidler. Messing og kobber er materialer som med tiden får en vakker patina. Hverken messing, kobber eller grottesco bør poleres/pusses. De øvrige overflatene beholder sin glans, og overflaten Honey Gold får sin dype farge av 2-3% ekte gull.

Tapwells kjøkkenkummer er PVD-behandlet og vil ikke oksidere.

Avkalking:

Strålesamlere samt spylehoder skal regelmessig avkalkes ved å legges i et eddikbad et par timer. Skulle kalkflekker oppstå, bruk eukalyptusolje og mykklut.

Smøring:

Smørkun med silikonfett.

Vedlikehold:

Besøk Tapwells YouTube kanal → der du finner instruksjonsfilmer for bytte av keramiskinnmat, bytte av perlator mm.

Installasjon: Ved installasjon må røropplegget frem til armaturet gjennomspyles før montering.

 

Leveringstid: ca 1 - 4 uker
Tilleggsinformasjon
Eksternt Lager Ja
SKU EVO185
Produsent Tapwell
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto
Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)