Tapwell ARM878 servantbatteri

Tilgjengelighet: På lager
Only %1 left
Varekode:
ARM878
Leveringstid: ca 1 - 4 uker
3179,00 kr Vanlig pris 3740,00 kr

Tapwell ARM878 servantbatteri

  • Høy modell med svingbar tut.
  • Servantbatteri uten oppløftsventil, kombiner med pop-up 74400.
  • Kan skaffes i ulike utførelser.
  • Det kan være noe ulik leveringstid på utførelsene. Ta kontakt med salgsavdelingen.

Montering

Leveringstid: ca 1 - 4 uker

Tapwell ARM878 servantbatteri

Et enkelt, stilrent servantbatteri som finnes i en rekke flotte overflater: kobber, polert eller råmessing gir en vakker patinert overflate. Den forkrommede overflaten holder seg blank for alltid. Honey gold får sin glans av 2-3% ekte gull!.

Det er ved servanten at hver dag begynner og slutter. Blandebatterier, håndtak, grep og kraner skal være vakre å se på, men like viktig er følelsen når du tar på dem.

Med avbalansert design, visuelt rene linjer og solid konstruksjon, blir det lettere å samle tankene og fokusere på de riktige tingene.

Servantbatteriet er en viktig detalj i et hvilket som helst baderom. Du kan velge en servantkran som smelter diskret inn i baderommet og fyller sin funksjon, eller du kan velge en servantarmatur som tar for seg og forsterker den stilen du ønsker å skape.


Produkter i rå messing, messing og kobber vil over tid endre overflatekarakter. Dette er ubehandlede overflater og vil reagere med omgivelsene rundt. Såkalt oksydering som vil gi overflaten et mer antikk/patinert utseende.

Rengjøring:
Overflaten tørkes av med en myk klut og lunkent vann, evt også mild såpe. Unngå basiske, sure kalkløsende eller slipende rengjøringsmidler. Messing og kobber er materialer som med tiden får en vakker patina. Hverken messing, kobber eller grottesco bør poleres/pusses. De øvrige overflatene beholder sin glans, og overflaten Honey Gold får sin dype farge av 2-3% ekte gull.

Tapwells kjøkkenkummer er PVD-behandlet og vil ikke oksidere.

Avkalking:
Strålesamlere samt spylehoder skal regelmessig avkalkes ved å legges i et eddikbad et par timer. Skulle kalkflekker oppstå, bruk eukalyptusolje og mykklut.

Smøring:
Smørkun med silikonfett.

Vedlikehold:
Besøk Tapwells YouTube kanal → der du finner instruksjonsfilmer for bytte av keramiskinnmat, bytte av perlator mm.

 

Leveringstid: ca 1 - 4 uker
Tilleggsinformasjon
Eksternt Lager Ja
SKU ARM878
Produsent Tapwell
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto
Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)