Flygt SOS lensepumpekit SXM 2 pumpe.slange. kupl i boks 250W

Tilgjengelighet: På lager
Varekode:
9020364
Leveringstid: ca 2 - 4 uker
9675,00 kr

Lensepumpekit SOS Kit SXM 2, Flygt

Flygt SOS lensepumpekit SXM 2 pumpe.slange. kupl i boks 250W

Leveringstid: ca 2 - 4 uker

Lensepumpekit SOS Kit SXM 2, Flygt

Dette komplette lensepumpekitet er utformet for å levere en pålitelig og effektiv vannfjerningsløsning. Det inkluderer en nedsenkbar pumpe av typen Flygt SXM2 med en kraftig motor på kW/V og en 10 meter lang kabel for enkel tilkobling. Pumpen har en praktisk 1 1/4" utløp med hurtigkobling, som gjør installasjonen enkel og problemfri.

En ekstra fordel med dette kitet er den beskyttende transporteskene som følger med. Denne transporteskene fungerer også som en grovsil, som bidrar til å beskytte pumpen mot partikler og ting som kan være tilstede i vannet. Dette sikrer at pumpen forblir i god stand og effektivt kan fjerne vann uten å bli skadet.

Med dette kitet får du alt du trenger for en vellykket vannfjerning. Fra den pålitelige nedsenkbare pumpen og den praktiske kabelen til den beskyttende transporteskene som fungerer som en grovsil, er dette en komplett og praktisk løsning for å holde områder fri for vannansamlinger. Uansett om det er snakk om kjellere, byggeområder eller andre områder som krever vannfjerning, kan dette lensepumpekitet være en pålitelig og praktisk ressurs.

 

Leveringstid: ca 2 - 4 uker
Tilleggsinformasjon
SKU 9020364
Produsent Flygt
Eksternt Lager Nei
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto