Danline Mini 120 x 70 cm badekar standard - Uten paneler

Tilgjengelighet: På lager
Varekode:
11122
Leveringstid: ca 2 - 3 uker
Vanlig pris 8990,00 kr Special Price 8091,00 kr

Danline Mini badekar 120 x 70 cm

Mini 1200 er et rektangulært badekar med rygglene på den ene siden

  • Kan også leveres i 100 og 130 cm. 
  • Leveres komplett med avløp/overløp, samt med understell og vannlås.
  • Panel bestilles separat. Se relaterte produkter.
  • Armatur og nakkeputer og annet tilbehør kan også bestilles i tillegg. Se relaterte produkter. 

Anbefalt blogginnlegg

Anbefalt blogginnlegg

Leveringstid: ca 2 - 3 uker

Danline Mini badekar 1200x700 mm

Mini badekaret er skapt for små rom uten å gå på kompromiss med stil og eleganse. Perfekt i kombinasjon med en dusjinstallasjon. Modellen fås både som badekar og boblebad.

Badekar standard

  • Dimesjoner: L:1200 x B:700 x H:560 mm.
  • Kapasitet: 120 liter.
  • 5 års full garanti.
  • Justerbare ben.
  • Materiale: Gjennomfarget sanitetsakryl.
  • Alle badekar leveres med av- og overløp, vannlås og montert bensett.

Mini 1200 kan bygges med følgende spapakker: Kobber | Sølv | Custom

Av- og overløp

Ditt av- og overløp skal selvfølgelig passe til ditt armatur. Derfor tilbyr Danline også å produsere dem i hvit, krom, svart og polert messing. Selvom ikke armaturet er fra Danline. 

Danlines badekar er av meget høy kvalitet laget av 6 mm gjennomfarget sanitetsakryl. Alle materialer er grundig utprøvd for lang holdbarhet og god funksjonalitet. MEd forskjellige lag av forsterkning på baksiden, samt en robust laminert bunnplate for optimal stabilitet. 

Danline gir 5 års garanti på alle nye badekar og boblekar hvis en har overholdt alminnelige vedlikeholdsbetingelser og for øvrig brukt badet til normal anvendelse.

 

Ekstrautstyr

Armatur

Danlines armaturer kombinerer stil og funksjonalitet på enestående vis. Deres omhyggelig utvalgte armaturer er skapt med fokus på kvalitet og estetikk, og de tilfører en elegant finish til ethvert badekar. Uansett om du foretrekker hvit, krom, svart eller messing, har vi det
perfekte armaturet til ditt badekar.

Nakkeputer

Nakkeputer er en god idé i et badekar, fordi de gir ekstra komfort og støtte under oppholdet i vannet. De hjelper til med å avlaste nakke- og skuldermuskler, hvilket skaper en mer avslappende spaopplevelse og fjerner risikoen for spenninger. Danlines nakkeputer fås i hvit og svart, rund og firkantet.

Paneler

Front- og endepaneler fullfører modellens utseende og design. De hjelper til med å isolere badekaret, opprettholde vannets temperatur, og redusere energiforbruket. Alle Danlines paneler er designet med et klikksystem som gir enkel tilgang til badekarets indre komponenter som motorer, pumper og rørledninger på f.eks boblebad. Så lenge badekaret ditt ikke skal mures inn eller senkes ned må du kjøpe panel til.

 

Et Danline kar er bygget for å holde i mange år og er veldig brukervennlig. Hvert eneste Danline kar har vært igjennom en grundig kontroll og test før det forlater fabrikken i Danmark. Dette sikrer at karet du velger vil leve opp til dine forventninger og alle funksjoner er testet. Danline produktene er CE-merket og besitter nødvendige sertifikater fra TUV/GS, Demko, Nemko og Semko.

 

Leveringstid: ca 2 - 3 uker
Tilleggsinformasjon
SKU 11122
Produsent Danline
Eksternt Lager Ja
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto
Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)