Danline Copenhagen 1900x900 mm badekar standard - Uten paneler

Tilgjengelighet: På lager
Varekode:
11115
Leveringstid: ca 2 - 4 uker
Vanlig pris 13290,00 kr Special Price 11961,00 kr

Danline Copenhagen 190 x 90 cm

Standard badekar med rygglene i begge ender

  • Mål: 1900 x 900 x Høyde: 620 - 655 mm.
  • Innvendig dybde: 500 mm.
  • Kapasitet: 350 liter.
  • Front- og endepanel bestilles separat. Se relaterte produkter.
Leveringstid: ca 2 - 4 uker

Danline Copenhagen 190 x 90 cm

System 00 – rent badekar. Standard badekar.

Et tidløst og enkelt design med klare linjer til et moderne og klassisk baderom. To personer kan sitte behagelig i Copenhagen badekar 1800 og 1900 mm.

Alle badekar leveres med av- og overløp, vannlås og montert bensett.

Av- og overløp

Ditt av- og overløp skal selvfølgelig passe til ditt armatur. Derfor tilbyd vi også å produsere dem i hvit, krom, svart og polert messing. Selvom ikke armaturet er fra Danline. 

Danlines badekar er av meget høy kvalitet laget av 6 mm gjennomfarget sanitetsakryl. Alle materialer er grundig utprøvd for lang holdbarhet og god funksjonalitet. MEd forskjellige lag av forsterkning på baksiden, samt en robust laminert bunnplate for optimal stabilitet. 

Danline gir 5 års garanti på alle nye badekar og boblekar hvis en har overholdt alminnelige vedlikeholdsbetingelser og for øvrig brukt badet til normal anvendelse.


Alle Danline sine badekar kan leveres både som standard modeller og som massasjekar. Du kan velge mellom flere massasjepakker: Kobber, Sølv, Gull eller Platinum.

Du kan også sette sammen ditt eget boblebad med Custom pakken, ta kontakt med salgsavdelingen så sender vi deg et tilbud med kombinasjoner som du ønsker. 

Ekstrautstyr

Armatur

Danlines armaturer kombinerer stil og funksjonalitet på enestående vis. Våre omhyggelig utvalgte armaturer er skapt med fokus på kvalitet og estetikk, og de tilfører en elegant finish til ethvert badekar. Uansett om du foretrekker hvit, krom, svart eller messing, har vi det
perfekte armaturet til ditt badekar.

Nakkeputer

Nakkeputer er en god idé i et badekar, fordi de gir ekstra komfort og støtte under oppholdet i vannet. De hjelper til med å avlaste nakke- og skuldermuskler, hvilket skaper en mer avslappende spaopplevelse og fjerner risikoen for spenninger. Danlines nakkeputer fås i hvit og svart, rund og firkantet.

Paneler

Front- og endepaneler fullfører modellens utseende og design. De hjelper til med å isolere badekaret, opprettholde vannets temperatur, og redusere energiforbruket. Alle Danlines paneler er designet med et klikksystem som gir enkel tilgang til badekarets indre komponenter som motorer, pumper og rørledninger på f.eks boblebad. Så lenge badekaret ditt ikke skal mures inn eller senkes ned må du kjøpe panel til.

Armatur og nakkeputer kan bestilles i tillegg. Se relaterte produkter. 

 

Leveringstid: ca 2 - 4 uker
Tilleggsinformasjon
SKU 11115
Produsent Danline
Eksternt Lager Ja
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto
Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)