Danline Copenhagen Platinum massasjekar 150 - 200 cm - Med vann- og luftmassasje og terapilys

Tilgjengelighet: På lager
Only %1 left
Varekode:
Copenhagen Platinum
Leveringstid: Levering etter avtale
31311,00 kr Vanlig pris 34790,00 kr

Danline Copenhagen Platinum Massasjekar 150 - 200 cm

Massasjekar med rygglene i begge ender

 • Velg mellom str: 1500/1600/1700 x 750 mm, 1800 x 800 mm og 1900/2000 x 900 mm
 • Utvendig høyde: 620-640 mm.
 • Energikrav: 400V
 • Front- og endepanel må bestilles i tillegg.
 • Armatur, nakkeputer og annet tilbehør kan bestilles i tillegg. Se relaterte produkter. 
 • Illustrasjonsfoto.
Leveringstid: Levering etter avtale

Danline Copenhagen badekar

Platinum Massasjekar

Det er ikke så mye som overgår følelsen av å la kroppen synke ned i et Danline boblebad, skru på massasjen og la det varme vannet, tusenvis av luftbobler, og de behagelige vannstrålene massere kroppen. 

Terapilysene er også med på å gi en harmonisk og beroligende følelse. 

Dette eksklusive badekaret kan skaffes i 150 cm til 200 cm og definerer luksus og komfort. Modellen henter inspirasjon fra enkle og rene linjer, som komplimenteres av de lett buede kurvene til de to indre ryggstøttene.

Copenhagen er et rektangulært badekar med ryggstøtte på begge sider. 
Alle Danlines badekar leveres med sluk og overløp, vannlås og et sett med monterte ben. Materiale: 6 mm gjennomfarget sanitær akryl.

Leveres i størrelse:

 • L:1500 x B:750 x H:620 - Kapasitet 200 liter

 • L:1600 x B:750 x H:620 - Kapasitet 215 liter

 • L:1700 x B:750 x H:620 - Kapasitet 230 liter

 • L:1800 x B:800  x H:620 - Kapasitet 250 liter

 • L:1900 x B:900  x H:640 - Kapasitet 350 liter

 • L:2000 x B:900  x H:640 - Kapasitet 380 liter

Platinum massasjekar:

 • Digitalt styringspanel
 • Hydromassasje
 • 6 sidedyser - vannmassasje
 • 8 ryggdyser - vannmassasje
 • 2 lufttilførsler
 • Luftmassasje
 • 12 luftdyser
 • 6 kW varmelegeme
 • Digital temperaturregulering
 • LED-terapilys farget
 • 3-veis ventil til massasjeregulering
 • Strømkrav: 400 V
 • Gjennomfarget kraftig sanitetsakryl
 • Superclean
 • Komplett av- og overløp.
 • Front/endepanel bestilles separat.

Styringspanel

Ved å få et styringspanel på boblebadet ditt kan du styre spafunksjonene med et enkelt trykk. Danlines gull- og platinapakke er utstyrt med et femfunksjonspanel som tenner og slukker for luft- og vannmassasje og justerer kraften av luftmassasjen. I tillegg kontrollerer panelet undervannslyset i gullpakken og terapilyset i platinapakken. Sølvpakken er utstyrt med et firefunksjonspanel som stenger luft- og vannmassasjen og justerer kraften av luftmassasjen. Kobberpakken er utstyrt med et panel som starter og stenger vannmassasje.

Varmelegeme

Danlines 6,0 kW varmelegemer kan monteres på alle kar med tilvalgt hydromassasje. Hos Danline bruker de 6,0 kW varmelegemer i boblebadene, da de effektivt varmer opp vannet til en behagelig temperatur og holder den under bruk. Det gir deg øyeblikkelig tilgang til en avslappende spaopplevelse med minimal ventetid og energiforbruk. 

Lufttilførsel

Med en luftilførsel forbedrer du den eksisterende hydromassasjen ved å tilføre ekstra krav til vannet. Luftilførselen øker vannets bevegelse og hastighet og dermed også massasjeeffekten. Det skaper en mer omfattende og effektiv spaopplevelse, som øker lindringen av muskelspenninger og forbedrer sirkulasjonen. Alle Danlines spapakker har minimum én luftilførsel innebygget, avhengig av pakkestørrelse.

3-veis ventil

Med en 3-veis ventil får du kontroll over kraften i dine ryggdyser. Ventilen virker ved å kontrollere vannstrømmen og sende den i akkurat den retningen du ønsker. Funksjonen gir deg mulighet til å tilpasse hydroterapien etter kroppens behov. 

Digital temperatur kontroll

Danlines digitale temperatur regulering er et omfattende system, som nøyaktig måler vannets temperatur og gir deg mulighet til å justere den etter personlig preferanse og komfortnivå. Digital temp. kontroll kan monteres på boblebad med varmelegeme/varmeveksler. 

Hydroterapi/Vannmassasje

Boblebad fra Danline har noe av den beste hydroterapien som finnes på markedet. Dette skyldes Danlines omhyggelige produksjonsprosess som er utviklet gjennom fire årtiers dedikasjon. Danlines hydromassasje er basert på den kraftige pumpen, som leverer 21 kubikkmeter vann i timen gjennom massasjedysene. Du har full kontroll over vannstrålenes retning, så du kan tilpasse massasjen nøyaktig til dine behov. Dette skaper ikke kun en personlig og effektiv massasjeopplevelse, men hjelper også med å lindre ømme muskler og forbedre din generelle velvære.

Luftmassasje

Tusenvis av luftbobler sendes inn i karet gjennom Danlines tolv spesialutviklede enveisdyser. En integrert luft-fordeler sikrer ensartet luftfordeling til alle dyser og dermed optimal massasje fra hele bunnen av boblebadet ditt. Ikke nok med at det øker din avslapning og velvære, men massasjen øker også blodsirkulasjonen, reduserer muskelspenninger og etterlater deg med en fornyet følelse av energi etter hver bruk.

Terapilys

Med lysterapien i spaene kombinerer Danline fordelene ved hydroterapi med lysets beroligende kraft. Resultatet er en perfekt behandling som frisker opp både kropp og sinn. Danlines lyse mønstre og farger beroliger sansene og skaper en fantastisk følelse av velvære. Terapilys kan ha en positiv effekt på sinn og kropp, og forskning viser at det kan lindre stress og vinterdepresjon, samt forbedre humør og søvnkvalitet. Tilpass fargene i spaet til tiden på dagen og kjenn effekten av lysterapien.

Platinapakken kommer med terapilys i krystallhvitt, sjøblått, solgult, rubinrødt og skogsgrønt.

Superclean®

Hos Danline jobber de aktivt for å sikre en mer bærekraftig industri. Deres Superclean®-system er ikke bare der for å holde massasjebadet ditt ekstra rent og fritt for bakterier. Det er også et skriftsted mot bærekraft. Hygiene er avgjørende for boblebadet ditt. Danlines Superclean®-system er utviklet for å tømme slanger og dyser for vann etter bruk. Superclean minimerer samtidig vedlikehold og rengjøring til fordel for både deg og miljøet. 

Ved å bruke sensorene i magnetventilene, montert på toppen og bunnen av karet, slår Superclean® seg av og på helt av seg selv når spaet er tømt for vann.

 

Ekstrautstyr

Armatur

Danlines armaturer kombinerer stil og funksjonalitet på enestående vis. Deres omhyggelig utvalgte armaturer er skapt med fokus på kvalitet og estetikk, og de tilfører en elegant finish til ethvert badekar. Uansett om du foretrekker hvit, krom, svart eller messing, har vi det perfekte armaturet til ditt badekar.

Nakkeputer

Nakkeputer er en god idé i et badekar, fordi de gir ekstra komfort og støtte under oppholdet i vannet. De hjelper til med å avlaste nakke- og skuldermuskler, hvilket skaper en mer avslappende spaopplevelse og fjerner risikoen for spenninger. Danlines nakkeputer fås i hvit og svart, rund og firkantet.

Paneler

Front- og endepaneler fullfører modellens utseende og design. De hjelper til med å isolere badekaret, opprettholde vannets temperatur, og redusere energiforbruket. Alle Danlines paneler er designet med et klikksystem som gir enkel tilgang til badekarets indre komponenter som motorer, pumper og rørledninger på f.eks boblebad. Så lenge badekaret ditt ikke skal mures inn eller senkes ned må du kjøpe panel til.

Av- og overløp

Ditt av- og overløp skal selvfølgelig passe til ditt armatur. Derfor tilbyr Danline også å produsere dem i hvit, krom, svart og polert messing. Selvom ikke armaturet er fra Danline. 

 

Danlines badekar er av meget høy kvalitet laget av 6 mm gjennomfarget sanitetsakryl. Alle materialer er grundig utprøvd for lang holdbarhet og god funksjonalitet. Med forskjellige lag av forsterkning på baksiden, samt en robust laminert bunnplate for optimal stabilitet. 

Danline gir 5 års garanti på alle nye badekar og boblekar hvis en har overholdt alminnelige vedlikeholdsbetingelser og for øvrig brukt badet til normal anvendelse.


Alle Danline sine badekar kan leveres både som standard modeller og som massasjekar. Du kan velge mellom flere massasjepakker: Kobber, Sølv, Gull eller Platinum.

Du kan også sette sammen ditt eget boblebad med Custom pakken, ta kontakt med salgsavdelingen så sender vi deg et tilbud med kombinasjoner som du ønsker. 

 

Leveringstid: Levering etter avtale
Tilleggsinformasjon
SKU Copenhagen Platinum
Produsent Danline
Eksternt Lager Ja
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto
Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)