Danline Copenhagen 1700x750 mm - Platinum massasjekar

Tilgjengelighet: På lager
Varekode:
6216047
Leveringstid: ca 2 - 4 uker
Vanlig pris 35590,00 kr Special Price 30410,00 kr

Danline Copenhagen 170 x 75 cm - Platinum Massasjekar

Standard badekar med rygglene i begge ender

 • Mål: 1700 x 750 mm.
 • Utvendig høyde: 620 mm.
 • Innvendig dybde: 380mm.
 • Illustrasjonsfoto.
 • Front- og endepanel må bestilles i tillegg.
Leveringstid: ca 2 - 4 uker

Danline Copenhagen 170 x 75 cm

Platinum Massasjekar

Det er ikke så mye som overgår følelsen av å la kroppen synke ned i et Danline boblebad, skru på massasjen og la det varme vannet, tusenvis av luftbobler, og de behagelige vannstrålene massere kroppen. 

Terapilysene er også med på å gi en harmonisk og beroligende følelse. 

Platinum massasjekar:

 • Digitalt styringspanel
 • Hydromassasje
 • 6 sittedyser
 • 8 ryggdyser
 • 2 lufttilførsler
 • Luftmassasje
 • 12 luftdyser
 • 6 kW varmelegeme
 • Digital temperaturregulering
 • LED-terapilys farget
 • 3-veis ventil til massasjeregulering
 • Strømkrav: 400 V

 

 • Gjennomfarget kraftig sanitetsakryl
 • Superclean
 • Komplett av- og overløp.
 • Front/endepanel bestilles separat.
 • Illustrasjonsfoto.

Av- og overløp

Ditt av- og overløp skal selvfølgelig passe til ditt armatur. Derfor tilbyr vi også å produsere dem i hvit, krom, svart og polert messing. Selvom ikke armaturet er fra Danline. 

Styringspanel

Ved å få et styringspanel på boblebadet ditt kan du styre spafunksjonene med et enkelt trykk. Danlines gull- og platinapakke er utstyrt med et femfunksjonspanel som tenner og slukker for luft- og vannmassasje og justerer kraften av luftmassasjen. I tillegg kontrollerer panelet undervannslyset i gullpakken og terapilyset i platinapakken. Sølvpakken er utstyrt med et firefunksjonspanel som stenger luft- og vannmassasjen og justerer kraften av luftmassasjen. Kobberpakken er utstyrt med et panel som starter og stenger vannmassasje

Varmelegeme

Våre 6,0 kW varmelegemer kan monteres på alle kar med tilvalgt hydromassasje. Hos Danline bruker vi 6,0 kW varmelegemer i våre boblebad, da de effektivt varmer opp vannet til en behagelig temperatur og holder den under bruk. Det gir deg øyeblikkelig tilgang til en avslappende spaopplevelse med minimal ventetid og energiforbruk. 

Lufttilførsel

Med en luftilførsel forbedrer du den eksisterende hydromassasjen ved å tilføre ekstra krav til vannet. Luftilførselen øker vannets bevegelse og hastighet og dermed også massasjeeffekten. Det skaper en mer omfattende og effektiv spaopplevelse, som øker lindringen av muskelspenninger og forbedrer sirkulasjonen. Alle våre spapakker har minimum én luƂtilførsel innebygget, avhengig av pakkestørrelse.

3-veis ventil

Med en 3-veis ventil får du kontroll over kraften i dine ryggdyser. Ventilen virker ved å kontrollere vannstrømmen og sende den i akkurat den retningen du ønsker. Funksjonen gir deg mulighet til å tilpasse hydroterapien etter kroppens behov. 

Digital temperatur kontroll

Vår digitale temperatur regulering er et omfattende system, som nøyaktig måler vannets temperatur og gir deg mulighet til å justere den etter personlig preferanse og komfortnivå. Digital temp. kontroll kan monteres på boblebad med varmelegeme/varmeveksler. 

Hydroterapi

Boblebad fra Danline har noe av den beste hydroterapien som finnes på markedet. Dette skyldes Danlines omhyggelige produksjonsprosess som er utviklet gjennom fire årtiers dedikasjon. Danlines hydromassasje er basert på den kraftige pumpen, som leverer 21 kubikkmeter vann i timen gjennom massasjedysene. Du har full kontroll over vannstrålenes retning, så du kan tilpasse massasjen nøyaktig til dine behov. Dette skaper ikke kun en personlig og effektiv massasjeopplevelse, men hjelper også med å lindre ømme muskler og forbedre din generelle velvære.

Luftmassasje

Tusenvis av luftbobler sendes inn i karet gjennom Danlines tolv spesialutviklede enveisdyser. En integrert luft-fordeler sikrer ensartet luftfordeling til alle dyser og dermed optimal massasje fra hele bunnen av boblebadet ditt. Ikke nok med at det øker din avslapning og velvære, men massasjen øker også blodsirkulasjonen, reduserer muskelspenninger og etterlater deg med en fornyet følelse av energi etter hver bruk.

 

Danlines badekar er av meget høy kvalitet laget av 6 mm gjennomfarget sanitetsakryl. Alle materialer er grundig utprøvd for lang holdbarhet og god funksjonalitet. Med forskjellige lag av forsterkning på baksiden, samt en robust laminert bunnplate for optimal stabilitet. 

Danline gir 5 års garanti på alle nye badekar og boblekar hvis en har overholdt alminnelige vedlikeholdsbetingelser og for øvrig brukt badet til normal anvendelse.


Alle Danline sine badekar kan leveres både som standard modeller og som massasjekar. Du kan velge mellom flere massasjepakker: Kobber, Sølv, Gull eller Platinum.

Du kan også sette sammen ditt eget boblebad med Custom pakken, ta kontakt med salgsavdelingen så sender vi deg et tilbud med kombinasjoner som du ønsker. 

 

Ekstrautstyr

Armatur

Danlines armaturer kombinerer stil og funksjonalitet på enestående vis. Våre omhyggelig utvalgte armaturer er skapt med fokus på kvalitet og estetikk, og de tilfører en elegant finish til ethvert badekar. Uansett om du foretrekker hvit, krom, svart eller messing, har vi det
perfekte armaturet til ditt badekar.

Nakkeputer

Nakkeputer er en god idé i et badekar, fordi de gir ekstra komfort og støtte under oppholdet i vannet. De hjelper til med å avlaste nakke- og skuldermuskler, hvilket skaper en mer avslappende spaopplevelse og fjerner risikoen for spenninger. Danlines nakkeputer fås i hvit og svart, rund og firkantet.

Paneler

Front- og endepaneler fullfører modellens utseende og design. De hjelper til med å isolere badekaret, opprettholde vannets temperatur, og redusere energiforbruket. Alle Danlines paneler er designet med et klikksystem som gir enkel tilgang til badekarets indre komponenter som motorer, pumper og rørledninger på f.eks boblebad. Så lenge badekaret ditt ikke skal mures inn eller senkes ned må du kjøpe panel til.

Armatur og nakkeputer kan bestilles i tillegg. Se relaterte produkter. 

 

Leveringstid: ca 2 - 4 uker
Tilleggsinformasjon
SKU 6216047
Produsent Danline
Eksternt Lager Ja
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto