A-col Baderomsvifte med fuktkontroll a-c

Tilgjengelighet: På lager
Varekode:
4901202
Leveringstid: 1-3 dager
1398,00 kr

A-col Baderomsvifte med fuktkontroll a-c

Baderomsvifte med fuktkontroll a-c

Leveringstid: 1-3 dager

A-col Baderomsvifte med fuktkontroll a-c

Denne baderomsviften er utstyrt med avanserte funksjoner som fuktighetskontroll og timer, og den er en ideell løsning for å opprettholde et sunt og behagelig baderomsmiljø. Med fuktighetskontroll kan viften justeres til å starte automatisk når fuktighetsnivået når et innstilt område mellom 40% og 90% relativ fuktighet (RF). Dette bidrar til å forhindre oppbygging av fuktighet og mugg, og opprettholder et optimalt baderomsklima.

Timerfunksjonen gir deg fleksibilitet til å velge hvor lenge viften skal være aktiv etter at den er blitt aktivert. Du kan justere timeren i området fra 5 til 30 minutter, slik at du kan tilpasse den til dine spesifikke behov og preferanser.

Med et lavt lydnivå på bare 28 dB (A) målt fra 3 meters avstand, gir denne baderomsviften en rolig og behagelig opplevelse uten unødvendig støy. Dette er spesielt viktig i baderomsmiljøer der avslapning og komfort er viktig.

Med en effekt på 6W er viften energieffektiv og bidrar til å holde strømforbruket nede. Samtidig leverer den en maksimal kapasitet på 21 liter per sekund (l/s), noe som sikrer rask og effektiv luftsirkulasjon i baderommet.

En annen fordel med denne baderomsviften er dens innebygde kaldrasbeskyttelse, som kan tas av ved behov. Dette sikrer at det ikke kommer kald luft inn i baderommet når viften ikke er i bruk, og bidrar til å opprettholde en behagelig temperatur.

For å sikre kvalitet og pålitelighet, leveres denne baderomsviften med en imponerende 3 års garanti. Dette gir deg ekstra trygghet og beskyttelse dersom det skulle oppstå noen problemer eller feil i løpet av garantiperioden.

Alt i alt er denne baderomsviften en pålitelig og avansert enhet som gir deg kontroll over fuktighet, reduserer støy, sparer energi og bidrar til et behagelig baderomsmiljø.

 

 

Leveringstid: 1-3 dager
Tilleggsinformasjon
SKU 4901202
Produsent Ahlsell
Eksternt Lager Nei
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto