VVS til baderom - Kun det beste til ditt bad

Dersom du skal kjøpe VVS-produkter til baderom, skal du ta en kikk på vårt store og brede sortiment. Innen VVS til baderom har vi alt fra badekar og servantbatteri til armatur og luft-vann varmepumper. Vårt mål er å være den komplette forhandler av VVS til både baderom og kjøkken. For å nå dette målet har vi valgt å satse på et stort utvalg. Her finner du VVS-produkter til baderom fra de kjente og kjære merkene, samtidig som vi også har mindre kjente nisjeprodukter som kan være vanskelig å få fatt i på andre steder.

Innen VVS til baderom fører vi kjente merker som blant annet Ifø, Porsgrund Bad, Grohe, Hansa, Mora, Oras og Villeroy & Boch, for å nevne noen. Du navigerer enkelt rundt ved å bruke menyen på venstre side eller søkefunksjonen øverst til venstre.

Om du sammenligner våre priser på VVS til baderom med vanlige forretninger, vil du oppdage at vi ofte ligger mellom 20 - 60 prosent under de veilledende priser. Dette kan vi gjøre fordi vi kjøper inn stort og har en stor lagerkapasitet.

Våre ansatte har over 30 års erfaring med innkjøp, lagerhold og salg av VVS-varer til baderom og kjøkken. Dersom du har noen spørsmål om våre produkter eller du trenger teknisk hjelp, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Vårt mål er at du skal være fornøyd både før, under og etter din handel.