Vask til kjøkkenet - Bredt utvalg

Dersom du leter etter en vask til kjøkkenet, behøver du ikke å lete lenger. VVSKomplett har et stort utvalg innen vask til kjøkken fra kjente produsenter som blant annet Blanco, Franke, IFØ, Intra og Lino. Enten du ønsker vask i rustfritt stål eller porselen kan du finne det hos oss.

Vi fører også en rekke kvalitetsprodusenter som lager vask til baderommet. Blant de ledende innen servanter finner du for eksempel Duravit, Gustavsberg, Hans Grohe, Ifø, Porsgrund Bad og Viking.

Det er enkelt og trygt å handle vask til kjøkkenet på VVSKomplett, og dersom du ikke skulle være fornøyd med varen tilbyr vi fjorten dagers angrefrist. Vårt mål er å kunne være den komplette VVS-nettbutikken i Norge og vi ønsker å tilby deg som velger å kjøpe vask hos oss god service, kvalitetsprodukter og et bredt utvalg.

VVSKomplett har som målsetning å være den komplette VVS-forhandler. Hos oss vil du finne både de store og kjente merkevarene og mindre kjente nisjeprodukter som kan være vanskelig å oppdrive andre steder. Våre medarbeidere har lang erfaring og jobber for at du skal være fornøyd både før, under og etter din handel.

Ta deg god tid og les spesifikasjonene før du bestemmer deg for en vask, slik at du er sikker på å ta en riktig beslutning.

Felles for alle våre produkter er at de kommer fra kjente kvalitetsprodusenter. Dersom du har spørsmål som ikke besvares på disse nettsidene, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss via e-post eller telefon.

Vask: