Varmtvannsbereder - Bereder til hus og hytte

Er det på tide med en ny varmtvannsbereder til boligen? Eller kanskje du endelig skal investere i en bereder til hytta? Uansett hva slags varmtvannsbereder du er på jakt etter, kan du finne den hos oss. Vi legger vekt på at en bereder skal holde høy kvalitet og ha lang levetid, og derfor bruker vi også kun anerkjente leverandører som blant annet OSO, CTC og Høiax.

OSO er kjent for å ha laget den første rustfrie serieproduserte varmtvannsbereder i verden. Med fokus på norsk produksjon og miljøteknologi kan de tilby en bereder av meget høy kvalitet som vil vare i mange år fremover.

En moderne varmtvannsbereder sparer både strøm og er dermed bra for både miljø og lommebok. Vi har også et bredt utvalg av tilbehør til bereder, dersom det er noe du mangler eller trenger å reparere.

Dersom du velger å kjøpe en varmtvannsbereder fra VVSKomplett, vil du ofte oppleve at prisen på en bereder ligger 20 - 40 prosent under veiledende markedspris. Vi sørger også for at din varmtvannsbereder blir fraktet trygt helt fram til døren over hele fastlandet.

I tillegg til varmtvannsbereder kan vi tilby alt innen VVS-produkter for kjøkken og bad. Herunder blant annet blandebatterier, badekar, baderomsmøbler, toalett, dusjkabinett, bereder og armatur.

Ved å ha et stort og bredt utvalg av produkter kan du både finne de kjente merkevarene og de mindre kjente nisjeproduktene. Med andre ord er vi sikre på at du vil finne en varmtvannsbereder som passer dine ønsker og behov.

Når du har kjøpt en bereder anbefaler vi at den monteres av en kvalifisert rørlegger. Dette vil garantere produktets kvalitet, samtidig med at du sikrer dine rettigheter i forhold til en eventuell reklamasjon på din varmtvannsbereder.

Har du spørsmål angående bereder eller noen andre produkter, er du naturligvis hjertelig velkommen til å kontakte oss via telefon eller e-post.

Varmtvannsbereder: