Varmepumpe Luft / Vann - Effektiv oppvarming

Har du vurdert å kjøpe en varmepumpe som kan sørge for en jevn og miljøvennlig varme i boligen? Det er mange fordeler med en varmepumpe, og spesielt er kunder glad for at den er så enkel å installere. En luft-vann varmepumpe behøver ingen borehull eller installasjoner i sjø/jord, og fordi den tar ut energi fra luften utendørs skal den bare installeres rett på ytterveggen av huset.

En luft-vann varmepumpe kan også enkelt kobles sammen med gamle oljekjeler. Det betyr at du varmer opp boligen med miljøvennlig energi, mens oljekjelen bare står for spisslasten. Hva slags pumpe du trenger avhenger selvfølgelig av hvilket oppvarmingsbehov du har. Derfor har vi også valgt å kun føre varmepumpe fra produsenter som er anerkjente og holder høy kvalitet.

Ikke bare er varmepumper bra for miljøet generelt, men den er også kostnadseffektiv. Det betyr at du aldri bruker mer energi enn nødvendig, og dette vil du også merke på strømregningene.

Kjøper du en varmepumpe hos VVS Komplett sørger vi for at den blir levert på døren i løpet av kort tid. Dersom du ikke er fornøyd med produktet, har vi en 14-dagers angrefrist på alle våre varer. Det kan være verdt å merke seg at våre priser ofte ligger 20 - 60 prosent under de veiledende prisene i butikken.

I tillegg til varmepumper fra CTC, fører vi også varmepumper fra Høiax, Mitsubishi og OSO. Vi har også andre VVS-produkter fra Blanco, Ifø, Porsgrund, PAX, Oras, Nil, Mora, Intra, Hansa og Gustavsberg, for å nevne noen. Alle våre produkter kommer fra anerkjente kvalitetsprodusenter over hele Europa.

Dersom du har spørsmål om varmepumper eller noen av våre andre produkter, er det bare å ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Vårt mål er at du som kunde skal være fornøyd både før, under og etter din handel.