Toaletter - Bestill et nytt toalett i dag

Ønsker du å kjøpe et nytt toalett, kan det lønne seg å ta en titt på vårt store utvalg av toaletter. Det er ikke sjelden at våre kunder kjøper toaletter hos oss som ligger 20 - 60 prosent under den veiledende markedsprisen. Dette kan vi gjøre ved å kjøpe inn stort og sørge for et rikholdig lagersortiment av toaletter og andre VVS-produkter.

Dersom du ønsker å kjøpe et toalett hos oss kan vi tilby et stort utvalg av toaletter fra anerkjente og markedsledende produsenter. Vi har toaletter og tilbehør til toalett fra kjente merker som e, Gustavsberg, Porsgrund, IFØ, Duravit og Villeroy & Boch , for å nevne noen. Du navigerer enkelt for å finne ditt toalett ved å bruke menyen på venstre side.

I tillegg til toaletter fører vi også det meste innen VVS-produkter som blant annet servantbatteri, badekar, gulvvarme, møbler til baderom, innredning, varmtvannsberedere, luft-vann varmepumper, tilbehør til toalett, armatur og vifter. Med et stort utvalg av toaletter og andre VVS-produkter er vårt mål å bli den komplette VVS-forhandler i Norge.

Når du bestiller ditt toalett fra oss, vil det bli levert på døren uten ekstra omkostninger over hele fastlandet.

Det er trygt og enkelt å kjøpe toalett på VVSKomplett, og dersom du har noen spørsmål om våre toaletter som ikke besvares på nettsiden, har våre ansatte over 30 års erfaring med VVS-produkter så det er bare å kontakte oss via telefon eller e-post.

Opplever du tekniske problemer står vår support-avdeling klar til å hjelpe deg.

Toalett: