Baderom - Tilbehør og møbler til bad

Trenger du tilbehør til ditt baderom skal du ta en titt på vårt brede utvalg av møbler og tilbehør til bad. Eller kanskje har du store planer og drømmer om å pusse opp ditt baderom? I så fall er vi stolte av å kunne tilby kvalitetsprodukter fra flere av verdens ledende produsenter innen møbler til baderom og tilbehør til bad.

Vårt mål er å være den ledende nettbutikken i Norden innen produkter til bad og baderom. Hos oss kan du fort spare 20 - 30 prosent på produkter til bad i forhold til veiledende priser på markedet, og vi leverer det du behøver til ditt baderom på døren uten ekstra kostnader over hele fastlandet.

Innen møbler til baderom kan vi tilby kvalitetsprodusenter som blant annet Dansani, Foss Bad, Gustavsberg, Ifø, Porsgrund og Arosa. Enten det er smarte hjørneskap, duggfrie speil eller en hel innredning for ditt baderom, kan du finne det hos oss.

Med kjente merker kan du være trygg på at det du bestiller til ditt bad er av høy kvalitet, og dersom det skulle skje at du ikke er fornøyd med varen, gir vi deg 14 dagers angrefrist.

Når du bestiller varer til ditt baderom på VVSKomplett vil du få en komplett opplevelse med hensyn til vareutvalg, prisnivå og kjente, seriøse produsenter. Våre erfarne medarbeidere jobber for at du skal være fornøyd både før, under og etter handelen.

Dersom du har spørsmål om våre produkter til bad og baderom er du selvfølgelig hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Med lang erfaring og fokus på service, vil vi strekke oss langt for at dine ønsker og behov skal bli oppfylt.

Baderomstilbehør: