Sluk til baderommet - Stort utvalg

Skal du ha et sluk til badet som enkelt kan åpnes, tømmes og renses? På VVSKomplett kan du velge mellom flere typer sluk, alt ettersom hvilke behov og ønsker du har. Felles for alle sluk er at de kommer fra anerkjente kvalitetsleverandører som blant annet Aco Nordic, Helnor, Joti og Unidrain.

Velger du å kjøpe et sluk fra våre nettsider, vil du oppleve at prisene ofte ligger 20 - 60 prosent under veiledende markedspriser. Vi leverer også sluk kostnadsfritt til døren over hele fastlandet. Med veldig bredt produktsortiment kan du hos oss både finne de kjente varemerkene og de mindre kjente nisjeproduktene.

Dersom du er i ferd med å pusse opp, skal du vite at vi ikke kun fører sluk, men også har et stort utvalg innen alt av VVS-produkter til bad og kjøkken. Herunder finner du alt fra badekar og varmtvannsberedere til blandebatteri og baderomsinnredning. Blant kjente varemerker og leverandører finner du blant annet Hans, Mora, Oras, OSO, Villeroy & Boch, Franke, Grohe, Gustavsberg og Porsgrund.

Uansett om du bare trenger en sluk, eller du skal pusse opp hele badet, har vi VVS-produktene du trenger til lave priser.

Alle våre kunder anbefales å bruke kvalifiserte rørleggere til å montere sluk og andre VVS-produkter, da dette opprettholder varens kvalitet, samtidig med at du er sikret dine rettigheter i forbindelse med en eventuell reklamasjon.

Våre ansatte har over 30 års erfaring med VVS-produkter og arbeider for at du skal være fornøyd både før, under og etter din handel. Dersom du har spørsmål om hvilken sluk du skal kjøpe eller du ønsker informasjon om andre produkter, er du naturligvis hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon eller via e-post, så svarer vi så hurtig vi kan.

Vi ser frem til å høre fra deg.

Sluk: