banner_vvs_1_1

Wavin overvannsrør X-Stream med muffe SN 8, L=6 mtr

Tilgjengelighet: På lager
Only %1 left
Varekode:
Overvannsrør X-Stream
Leveringstid: ca 1 - 3 dager
815,00 kr

Wavin overvannsrør X-Stream m/muffe SN 8, L=6 mtr

Leveres kun i hele lgd.
Pris pr.lgd.

Leveringstid: ca 1 - 3 dager

Wavin overvannsrør X-Stream m/muffe SN 8, L=6 mtr

Dobbeltveggede rør er en suksess. Årlig leverer Wavin mer enn 2 millioner meter DV rør til forskjellige bruksområder som:

  • Overvannsledninger og stikkrenner ved bygging av statlige og kommunal veier.
  • Tunnelprosjekter.
  • Bygging av skogsbilveier i landbruket.

Wavin DV rør leveres i dimensjoner fra 100 til 800 mm med fast muffe. Dimensjonene er basert på nominell innvendig diameter. Det er viktig å være klar over dette når vannføringen skal beregnes.

Wavin DV rør er produsert etter norsk standard for overvann NS 2961 og NS 2962, og har ringstivhet SN8, tilsvarende tradisjonell T8. Rørene tilfredstiller krav til retthet i henhold til norsk standard for avløpsrør NS EN 1401-1. Rørene er lette i vekt, noe som forenkler håndteringen på anleggsplassen, og rørlengdene kan tilpasses og skjøtes uten maskinell hjelp.

Veibygging
Det stilles strenge krav til rørsystemer i forbindelse med veibygging, ikke minst med tanke på den store utvendige belastningen som rørene utettes for. Den korrugerte ytterveggen gir røret stor ringstivhet noe som forenkler tilbakefyllingen - jfr. leggeanvisning for Wavin DV overvannsrør.

Kommunale overvannsledninger:
Wavin DV rør brukes i stadig større grad som overvannsrør i kommunalteknisk sammenheng. Rørsystemet har et komplett delespekter med blant annet overganger til betongrør, betongkummer og glatte plastrør, samt stake-/spylekummer som er direkte tilpasset rørdimensjonene.

Landbruket
Wavin DV rør benyttes i landbruket ved bygging av skogsbilveier og bakkeplanering. Anleggsområdene ligger ofte vanskelig til, men DV rørets lave vekt reduserer problemene med hensyn til transport og håndtering.


Leveringstid: ca 1 - 3 dager
Tilleggsinformasjon
Eksternt Lager Nei
SKU Overvannsrør X-Stream
Produsent Wavin
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto