Porsgrund baderom - Badekar, dusj og massasjekar

Med badekar fra Porsgrund kan du og familien få mange framtidige hyggestunder på kalde høst- og vinterdager. Siden 1950-tallet har Porsgrund produkter til baderom vært kjennetegnet av en meget høy kvalitet og her i Norge har produsenten lenge vært markedsledende. Bedriften startet med å produsere klosetter og servanter, men i dag har de et utvidet produktsortiment og fører massasjekar, baderomsmøbler og innredning.

Selv fokuserer Porsgrund på å lage baderom med inspirerende design, innovative løsninger, utmerket brukeropplevelse og høy kvalitet. Bedriften er også opptatt av en bærekraftig utvikling på alle nivåer.

I tillegg til baderom fra Porsgrund kan vi også tilby produkter fra kjente og kjære varemerker som Fjordbad, Gustavsberg, Villeroy & Boch, Ifø, Hans Grohe, Hansa, Intra, PAX, Mora og Franke, for å nevne noen.

Dersom du ønsker et Porsgrund-baderom, leverer vi alle produkter på døren over hele fastlandet uten ekstra kostnader. Hos oss vil du oppdage at Porsgrund-baderom ofte er 20 - 60 prosent billigere enn de veiledende priser man finner i butikkene. Dette kan vi gjøre fordi vi kjøper inn stort. Våre ansatte har over 30 års erfaring med innkjøp, lagerhold og salg av produkter til våtrom.

Har du spørsmål vedrørende Porsgrund-baderom eller noen av våre andre VVS-produkter, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon eller e-post. Vårt mål er at du skal være fornøyd både før, under og etter ditt kjøp.

Ta muligheten og bestill et deilig og pent baderom fra Porsgrund i dag.

Badekar: