OSO-bereder - Høy kvalitet og lang holdbarhet

Ikke mange vet at det var en OSO-bereder som var verdens første serieproduserte rustfrie varmtvannsbereder. Dette var tidlig på 70-tallet og OSO revolusjonerte med sin bereder hele bransjen, også internasjonalt. Dette førte til enorme ressursbesparelser og OSO banet med sin bereder også veien for mangedoblet levetid på varmvannsberedere. Da den første rustfrie OSO-bereder så dagens lys var selskapet en familiebedrift, og slik er det også den dag i dag.

Kjøper du en OSO- bereder får du ekte norsk kvalitet og produksjon med fokus på miljøteknologi. Fra OSO tilbyr vi bereder, badekar, blandebatterier, gulvvarme, ventilatorer og varmepumper.

Dersom du ønsker å kjøpe en OSO-bereder skal du bare gjennom en enkel prosess. Alle varer du bestiller fra oss blir levert på døren over hele fastlandet. Det er også verdt å notere seg at vi anbefaler alle som har kjøpt en OSO-bereder eller andre VVS-produkter at man kontakter fagfolk til å montere produktene. Dette sørger for at kvaliteten opprettholdes, samtidig som du sikrer deg selv og dine rettigheter dersom det skulle komme til en eventuell reklamasjon.

I over 70 år har en OSO-bereder vært et tegn på kvalitet. I løpet av disse årene har vi vært alene om å lede utviklingen av varmtvannsberedere på det norske markedet. I dag har Norge de mest driftssikre, miljøvennlige og rimeligste rustfrie varmtvannsberedere i hele Europa.

Dersom du kjøper en OSO-bereder vil du både spare penger og miljø, samtidig som du får en varmtvannsbereder som vil holde i mange år fremover.Vår målsetning er at du skal være fornøyd både før, under og etter handelen. Våre ansatte har mer enn 30 års erfaring med VVS-produkter og svarer gjerne på dine spørsmål over telefon eller e-post.

Bestill din splitter nye OSO-bereder i dag.


OSO: