Oras armatur - Teknologi og kvalitet

Med Oras armatur er du garantert produkter av meget høy kvalitet som vil være til glede i lang tid. Oras armatur er en bred kategori som inneholder blant annet dusjer, blandebatterier og kjøkkenvasker. Du skal heller ikke bli overrasket om produktene koster mellom 20 - 60 prosent mindre enn det de veiledende markedspriser angir. Oras armatur er skapt med fokus på ny teknologi. Bedriften ønsker å være den grønne, tekniske entreprenør i Norge. Dersom du velger å kjøpe Oras armatur vil du få produkter som tar hensyn til miljøet og reduserer utgifter.

Oras armatur er produsert med tanke på deg som skal bruke produktene og brukervennlighet er en selvfølge. Med innovative kraner og dusjutstyr som kommer med forskjellige moduler og ventiler, innebærer Oras armatur et stort og allsidig vareutvalg som gjør at du finner et produkt som passer dine behov.

Dersom du kjøper Oras armatur fra VVS Komplett, vil vi naturligvis levere på døren over hele fastlandet. Med fokus på kunden arbeider vi for at du skal være fornøyd både før, under og etter din handel med oss.

I tillegg til Oras armatur kan vi også tilby det aller meste innen våtromsprodukter uansett om det er baderomsinnredning, servantbatteri, toalett eller armatur. Vi fører produkter fra flere kjente kvalitetsprodusenter som blant annet Grohe, Gustavsberg, Hansa, Intra, Mora, Pax, Villeroy & Boch og Porsgrund, for å nevne noen. Felles for de alle er høy kvalitet, lang holdbarhet og innovative løsninger.

Har du spørsmål vedrørende Oras armatur eller noen av våre andre VVS-produkter, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på e-post eller telefon.


Oras: