Massasjekar - Det har du fortjent

De fleste har prøvd et massasjekar, og stadig flere har valgt å få et selv. Få ting er så avslappende og helende for kropp og sinn som et massasjekar med varmt deilig vann der man bare behøver å lene hodet tilbake og la boblene gjøre sitt. Gi deg selv og dine nærmeste en bedre og mer avslappende og sosial hverdag.

Vi har et stort utvalg av massasjekar til priser som ofte ligger 20 - 60 prosent under den veiledende markedsprisen som de fleste forretninger forholder seg til. Dette kan vi gjøre siden vi alltid kjøper inn stort. Hos oss finner du massasjekar fra kvalitetsprodusenter som Danline, Fjordbad, Tema og Vikingbad.

Alle massasjekar leveres uten omkostninger på døren over hele fastlandet.

I tillegg til massasjekar kan vi tilby et stort utvalg av VVS-produkter til kjøkken og bad. Vi ønsker å være en komplett VVS-forhandler og derfor tilbyr vi både kjente merkevarer og mindre kjente nisjevarer som er vanskelig å oppdrive andre steder.

Vi fører kvalitetsprodukter fra anerkjente merker som for eksempel Ifø, Franke, Grohe, Gustavsberg, Hansa, OSO, Villeroy & Boch, Porsgrund og Høiax.

Dersom du har spørsmål om massasjekar eller noen av våre andre produkter er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på telefon eller e-post. Våre medarbeidere har lang erfaring og vår målsetning er at du skal være fornøyd både før, under og etter kjøp av massasjekar.

Vi ser frem til en hyggelig VVS-handel.

Massasjekar: