Hva tilbyr vi

Hvordan handle | Betaling og Finansiering | Frakt og Levering | Support & Retur | Hva tilbyr vi? | Om VVSKomplett

Din trygghet

Det er trygt å handle på vvskomplett.no. Samtidig ser vi det som som svært viktig at du handler i den vvs nettbutikken som kan levere deg den komplette opplevelse, mht vareutvalg, prisnivå, kjente og seriøse produsenter. Vvskomplett.no vektlegger best mulig service, personlig oppfølgning og at du som kunde skal være fornøyd både før, under og etter din handel.

Nordic Quality - Nordisk kvalitetsstempel

Behovet for en spesiell nordisk kvalitetsmerking er oppstått fordi alle nasjonale godkjenninger er forsvunnet i EU regi i dag. Det er derfor viktig for våre kunder at VVS Komplett AS nå kan dokumentere høy nordisk standard bl. a. når det gjelder kvalitet og miljøsikkerhet. Den nye ordningen øker således forbrukernes beskyttelse og sikrer en styrket veiledning ved valg av vvs-produkter.

Spesielle krav skal være oppfylt VVS-produkter skal, som alle andre byggevarer, CE-merkes i henhold til felles europeiske regler.

Med et nordisk kvalitetsmerke - Nordic Quality - kan VVS Komplett as nå for alvor gi kundene garanti for at produktene er av høy kvalitet og tilpasset nordiske forhold.

Det nye kvalitetsmerket "Nordic Quality" er en nordisk overbygning til CE-merkingen, som skal dokumentere at produktene er av høy kvalitet og godt egnet for nordiske forhold.

"Nordic Quality"-merket garanterer i motsetning til CE-merkingen, at nordiske myndighetskrav og kvalitetskrav som ivaretar de spesielle forutsetningene i Norden, er tilfredsstilt.

For å kunne benytte "Nordic Quality"-merket skal produsentene oppfylle krav til rørservice, garanti og ettermarked, samt tekniske krav som stilles til hvert enkelt sertifisert produkt. I tillegg kommer krav om ekstern inspeksjon og prøving. Bak merket står INSTA-CERT. Nemko Certication AS, som er det norske medlemmet av INSTACERT, skal sertifisere produkter og administrere kvalitetsmerket i Norge. I tillegg består INSTACERT av Dansk Standard Certificering, SFS-Inspecta Certification og SP Certifiering.