banner_vvs_1_1

0,48kW Tsurumi LSC lensepumpe LSC1.4S-52 10m kabel 1 mm

Tilgjengelighet: På lager
Varekode:
9001205
Leveringstid: 1-3 dager
12995,00 kr

LSC lensepumpe, Tsurumi

0,48kW Tsurumi LSC lensepumpe LSC1.4S-52 10m kabel 1 mm

Leveringstid: 1-3 dager

LSC lensepumpe, Tsurumi

 

LSC-pumpen er en pålitelig og hendig nedsenkbar lensepumpe som er spesielt utviklet for å takle et bredt spekter av oppgaver. Med sin imponerende funksjonalitet og allsidighet, er denne pumpen ideell for å fjerne vann fra forskjellige overflater.

Med en imponerende evne til å fjerne vann helt ned til 1 mm, kan denne pumpen effektivt og pålitelig eliminere selv de minste vannpyttene. Dette gjør den ideell for drenering av rette overflater som garasjer, kjellere, flate tak, bassenger, beholdere og containere. Uansett om det er et mindre område eller en større flate som trenger vannfjerning, kan LSC-pumpen håndtere oppgaven effektivt.

Denne pumpen er også svært allsidig og egnet for ulike bruksområder. Enten du trenger å pumpe kildevann, regnvann, grunnvann eller slam, vil LSC-pumpen utføre oppgaven pålitelig og effektivt. Den er utviklet for å håndtere ulike væsker og materialer, og gir pålitelig pumping uansett hva slags væske som skal fjernes.

Med sin kompakte og hendige design er LSC-pumpen enkel å håndtere og transportere. Den tar opp minimalt med plass, og kan enkelt flyttes og installeres der det er behov for vannfjerning.

Samlet sett er LSC-pumpen en pålitelig og allsidig løsning for effektiv fjerning av vann. Enten det er snakk om små vannpytter eller større vannansamlinger, kan denne pumpen håndtere oppgaven med letthet. Med sin høye ytelse og robuste design er den ideell for både privat og kommersiell bruk.

 

Leveringstid: 1-3 dager
Tilleggsinformasjon
SKU 9001205
Produsent Ahlsell
Eksternt Lager Nei
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto