Gulvvarme - Si farvel til kalde føtter

Har du først levd med gulvvarme, er det vanskelig å forestille seg en god morgen uten. Med et barskt klima har stadig flere nordmenn fått varme i gulvet på badet, og dermed sagt farvel til kalde føtter og mørke morgener. VVS Komplett leverer rør og deler til deg som ønsker å legge inn gulvvarme på badet.

Dersom du velger å kjøpe produkter til gulvvarme fra oss, vil vi levere på døren. Vi anbefaler også alle våre kunder som ønsker gulvvarme, at man benytter kvalifiserte og godkjente rørleggere til montering. Dette sikrer kvaliteten på ditt produkt og opprettholder dine rettigheter ved en eventuell reklamasjon.

Det er heller ikke uvanlig at produkter til gulvvarme ligger 20 - 60 prosent under den veiledende markedsprisen. Vi ønsker å bli landets mest komplette forhandler av VVS-produkter, og derfor kan du hos oss både finne de store kjente merkene og de mer sjeldne nisjeproduktene som det kan være vanskelig å få tak i på andre steder.

I tillegg til gulvvarme kan vi blant annet tilby servantbatteri, kjøkkenbatteri, badekar, baderomsmøbler, innredning til bad, armatur, klosetter, dusjkabinett, varmtvannsberedere, vifter og luft-vann varmepumper. Vi fører produkter fra kvalitetsprodusenter som for eksempel Ifø, Linn Bad, Høiax, PAX, Franke, Grohe, Villeroy & Boch og Gustavsberg.

Bestiller du gulvvarme eller tilbehør til gulvvarme leveres dette uten ekstra omkostninger på døren over hele fastlandet. Dersom det skulle være at du ikke er fornøyd med dine varer, har vi en angrefrist på to uker.

Bestill enkelt og trygt i dag, så kan du glede deg til mange deilige morgener med gulvvarme. Dersom du har spørsmål angående gulvvarme eller noen av våre andre produkter, er det bare å kontakte oss på telefon eller e-post.

Vårt mål er at du skal være fornøyd både før, under og etter ditt kjøp av gulvvarme.