Grohe - Armatur i verdensklasse

Pusser du opp og vil ha Grohe-armatur i baderommet? Grohe-armatur kjennetegnes av en usedvanlig høy kvalitet kombinert med en tidløs moderne design som har gjort produsenten til en av de ledende på sitt felt. Når du kjøper Grohe-armatur bidrar også du til en mer fornuftig bruk av naturressurser.

Ser du på prisnivået for Grohe-armatur, vil du oppdage at disse ofte ligger 20 - 60 prosent under de veiledende prisene du finner i butikkene. Dette kan vi gjøre fordi vi kjøper inn stort og har en stor lagerkapasitet.

I tillegg til armatur fra Grohe, fører vi også en rekke anerkjente kvalitetsprodusenter fra hele Europa. Herunder finner du blant annet Ifø, Porsgrund, Oras, OSO, PAX, Villeroy & Boch, Hansa og Gustavsberg. Vårt mål er at du hos oss kan finne alle de store kjente varemerkene, samtidig som vi også har en del nisjeprodukter som kan være vanskelig å få tak i andre steder.

Dersom du ønsker å bestille Grohe-armatur gjøres det enkelt og trygt via våre nettsider, og vi gjør alt for at du skal være fornøyd både før, under og etter din handel. Alle dine varer vil bli fraktet kostnadsfritt over hele fastlandet.

Dersom du har spørsmål om Grohe-armatur, eller trenger teknisk assistanse fra vårt support-team, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på telefon eller e-post.