Fossbad Roma bolleservant i marmor

Tilgjengelighet: På lager
Varekode:
55797
Leveringstid: ca 1 - 2 uker
Vanlig pris 7100,00 kr Special Price 6035,00 kr

Fossbad Roma bolleservant i marmor

Bolleservanten har myke former og er laget av marmor.

  • Kanten på bollen er 15 mm tykk.
  • Produktmål: 42x 42x 14 cm
Leveringstid: ca 1 - 2 uker

Fossbad Roma bolleservant i marmor

Roma er selve statement piece til ditt baderom. Med sin vakre organiske runde fasong, er dette en servant du kommer til å bli helt betatt av. Bolleservanten er ekte marmor, et klassisk naturmateriale som aldri går av moten, spesielt ikke på badet. Med riktig pleie blir den bare vakrere med årene. Og fargen? Beige selvfølgelig.

Vedlikehold:

Marmorservanten har utseendevariasjoner som gjør hver enkelt servant unik av sitt slag. Servanten leveres ubehandlet, og det naturlige materiale marmor er porøst og absorberer væsker. Det er derfor viktig at servanten behandles med marmorolje eller annet produkt beregnet for marmor slik at flekkmotstanden økes. Benytt for eksempel antiflekk fra Akemi.

Den metter steinen godt, har en langvarig effekt og forandrer minimalt fargen i steinen. Vi anbefaler at såpe- og kalkrester fjernes hver dag med en fuktig klut eller et PH-nøytralt rengjøringsmiddel. Det må ikke benyttes vaskemidler og produkter som kan inneholde syrer, aceton, slipemidler eller andre kjemikalier (for eksempel hårspray, hårfarge, blekemiddel, neglelakkfjerner osv.). Skulle du være uheldig å søle ovennevnte produkter på servanten bør det fjernes umiddelbart for å unngå skade. Bikarbonat blandet med vann kan brukes til å fjerne flekker, men det er viktig at det skylles grundig av umiddelbart etterpå.

 

Leveringstid: ca 1 - 2 uker
Tilleggsinformasjon
SKU 55797
Produsent Fossbad
Eksternt Lager Ja
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto