Dusjkabinett fra kvalitetsprodusenter

Dersom du trenger et nytt dusjkabinett, er vi sikre på at du kan finne et som passer dine ønsker på våre nettsider. Vi har et bredt utvalg innen forskjellige dusjkabinett fra anerkjente produsenter som blant annet Gustavsberg, Porsgrund, IFØ, Vikingbad og Tema. Felles for de alle er at de produserer dusjkabinett av høy kvalitet med moderne design og høy funksjonalitet.

Hos oss vil du også oppleve at du kan spare 20 - 60 prosent på et dusjkabinett sammenlignet med veiledende markedspriser. Dette er fordi vi har prioritert stor lagerkapasitet og derfor kjøper inn dusjkabinett og andre VVS-produkter i store mengder. Vi ønsker å være landets mest komplette forhandler innen VVS og derfor kan du hos oss både finne dusjkabinett fra kjente kvalitetsmerker og mindre kjente nisjevarer som kan være vanskelig å finne andre steder.

Dersom du har kjøpt et dusjkabinett fra oss, anbefaler vi at du tar kontakt med fagfolk angående montering av produktet. På denne måten sikrer du også dine egne rettigheter dersom det skulle oppstå en reklamasjon. Om du ikke skulle være fornøyd med ditt dusjkabinett, har alle våre produkter en angrefrist på to uker.

Vi har bestrevet oss på å gjøre det enkelt å finne ditt dusjkabinett ved å bruke menyen på venstre side. Det finnes også en praktisk søkefunksjon øverst i venstre hjørne.

I tillegg til dusjkabinett fører vi et stort utvalg innen alt av VVS-produkter som blant annet massasjekar, varmtvannsberedere, møbler og innredning til bad, kjøkkenvasker, armatur, gulvvarme, kraner, vifter og luft-vann varmepumper til konkurransedyktige priser.

Våre ansatte har over 30 års erfaring med innkjøp, lagerhold og salg av produkter til våtrom, så om du har noen spørsmål om dusjkabinett eller andre produkter, er du velkommen til å kontakte oss på e-post og telefon.

Vi ser frem til å høre fra deg.

Dusjkabinett: