Blandebatteri - Velg blant mange

Dersom du skal kjøpe et blandebatteri, burde du ta en titt på vårt store sortiment. Her finner du blandebatteri fra noen av verdens ledende leverandører som blant annet Gustavsberg, Hans Grohe, Mora, Vola, Blanco, FM Mattsson, Oras, Grohe, KWC og Intra for å nevne noen. Felles for alle leverandører, er at de lager blandebatteri av høy kvalitet og med god funksjonalitet.

Om du ser prisene på våre blandebatteri vil du oppdage at de ofte ligger mellom 20 og 60 prosent under de veilledende priser som butikkene opererer med. Dette kan vi gjøre fordi vi kjøper inn store mengder. Finner du et blandebatteri som passer dine behov og ønsker, er det enkelt og trygt å bestille online. Vi leverer naturligvis ditt blandebatteri på døren over hele fastlandet.

Skulle du mot formodning ikke være hundre prosent fornøyd med produktet har vi en angretid på to uker.

Vår målsetning er å kunne tilby konkurransedyktige priser fra et stort og bredt vareutvalg av VVS-produkter. I tillegg til blandebatteri kan vi blant annet tilby kjøkkenvasker, badekar, baderomsmøbler, innredning, dusj, dusjkabinett, gulvvarme og alt annet innen VVS. Tilsammen kan vi tilby over 25000 produkter fra over 200 leverandører over hele Europa.

Våre ansatte har over 30 års erfaring med innkjøp, lagerhold og salg av produkter til våtrom, så om du har noen spørsmål om blandingsbatteri eller andre produkter som ikke besvares på nettsidene, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på telefon eller e-post.

Vi ser frem til en god handel.

Blandebatteri: