Gustavsberg Nautic toalett 3/6 liter 5500 for liming

Tilgjengelighet: På lager
Varekode:
6023013
Leveringstid: ca 1 - 3 dager
Vanlig pris 4730,00 kr Special Price 3830,00 kr

Gustavsberg Nautic toalett 5500

  • 3/6l spyling.
  • Uten skruhull
  • NRF 6023013
Leveringstid: ca 1 - 3 dager

Gustavsberg Nautic toalett 5500

3/6l spyling

Skjult s-lås/uten skruhull Nautic-serien er Gustavsbergs sist utviklede og største produktserie med modeller som dekker de aller fleste behov. Klosettet leveres med dobbeltsisterne.

Porselenet dekker en separat og lyddempende innertank. Når du skal vedlikeholde, løfter du den enkelt av ved å løsne to skruer. Den nye spyleknappen gir intuitiv oppfatning av hel- og halvspyling. Knappen er ergonomisk utformet, det er ikke nødvendig med spesialknapp for små eller svake hender.

De gulvmonterte klosettmodellene har en ny, enklere montering. Høyden på klosettene harmonerer med standardhøyden for servant. Justerbar vanntilkopling gir enklere og penere installasjon. Sete med lokk bestilles separat. Montering ved hjelp av medfølgende feste som skrus i gulvet med to skruer. Alternativ montering mot gulv med lim. Dekkhetter for skrue samt hvit blindplugg for skruehull ved liming følger med. Sisternen er avrundet og plassbesparende og egner seg derfor godt for plassering i hjørne. Se medfølgende monteringsinstruksjoner. Monteringsdeler følger med.

 

Leveringstid: ca 1 - 3 dager
Tilleggsinformasjon
SKU 6023013
Produsent Gustavsberg
Eksternt Lager Nei
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto