Villeroy & Boch-baderom - Kvalitetsprodukter i 260 år

Med et baderom fra Villeroy & Boch får du en kombinasjon av prisvinnende innovativ design og høy kvalitet. I over 260 år har Villeroy & Boch levert produkter til baderom og dette reflekteres også i selskapets posisjon på det internasjonale markedet. At Villeroy & Boch-baderom er representert i 125 land verden over viser at dette er kvalitetsprodukter. Hos VVSKomplett kan vi tilby toaletter, badekar og dusjer fra Villeroy & Boch. Gi ditt baderom nytt liv med kvalitetsprodukter fra VVSKomplett.

Ønsker du deg et Villeroy & Boch-baderom kan du enkelt bestille via nettsiden, så leverer vi naturligvis på døren over hele fastlandet. Vi anbefaler dog at du tar kontakt med fagfolk for montering av Villeroy & Boch-baderom. På denne måten sikrer du produktets kvalitet samtidig som du ivaretar dine rettigheter dersom det skulle komme til en eventuell reklamasjon av produktet.

Med over 30 års erfaring innen salg av VVS-produkter arbeider vi kontinuerlig for at du skal være fornøyd både før, under og etter ditt kjøp av et Villeroy & Boch-baderom. Skulle det skje at du ikke er hundre prosent fornøyd med din vare, har du 14 dagers angrefrist.

Vi har valgt å fokusere på et bredt utvalg slik at du hos oss både kan finne de kjente merkevarene og de mindre kjente nisjeproduktene. I tillegg til Villeroy & Boch-baderom kan vi også tilby varer fra produsenter som blant annet Franke, Grohe, Gustavsberg, Porsgrund, Hansa, Mora, OSO og Intra.

Vi har også en rekke andre VVS-produkter som blant annet blandebatterier, gulvvarme, dusjkabinett, toaletter, baderomsmøbler og alt annet innen våtromsprodukter. Og ikke bli overrasket dersom våre priser ligger mellom 20 - 60 prosent under den veillende markedspris som gjelder i de fleste butikker.

Har du spørsmål om Villeroy & Boch-baderom eller noen av våre andre produkter, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på telefon eller e-post.

Villeroy og Boch: