Snurredass standard m/strøm, Urinseparasjon

Tilgjengelighet: På lager
Varekode:
6188074
Leveringstid: ca 2 - 4 uker
41345,00 kr
Snurredass standard m/strøm, Urinseparasjon
Leveringstid: ca 2 - 4 uker
Dersom man har dårlige trekkforhold, vil vi anbefale toalettstol med urinseparasjon. Grunnen til dette er at urin er sterkt luktutviklende. Ved å drenere urinen ut i grunnen vil man oppnå at toalettet utvikler mindre lukt, selv når det er dårlige trekkforhold.

Snurredassen biologisk hyttetoalett har svært stor kapasitet, noe som gir sjelden tømming. Komposten får lang oppholdstid, hvilket gjør at avfallet vil være helt eller delvis kompostert ved skifte av kammer. Komposttanken har fire innvendige kamre som er dreibare. Man dreier fra kammer til kammer ved et enkelt håndgrep. Varmekabel er ikke viktig å benytte seg av når man benytter urinseparererende toalettstol, men det kan leveres om ønskelig (modell med strøm). Vifte er alltid å foretrekke, enten strømdreven, 12V eller vindvifte.
Det er kun porselenstolen som er plassert i toalettrommet mens komposteringen foregår under gulvet. Dette gir lang avstand til avfallet, og toalettrommet vil se ut som i en hvilken som helst bolig. Skifting og tømming av kammer er en enkel operasjon ved å åpne luken i siden på komposteringskammeret. Urin ledes til infiltrasjonsgrøft (se bildearkiv for detaljer).
Tips! For å oppnå kompostering er det nødvendig med noe tilførsel av vann. For eksempel kan man tilføre en liter vann pr. hyttebesøk.

Toalettet leveres komplett med toalettstol, nedføringsrør, kompostbeholder, lufterør (4m), takgjennomføringsrør (2m), takmansjett for tetting gjennom tak samt pipehatt, kanalvifte i lufterøret samt varmekabel i kompostkammeret.

- Toalettstol Separasjonstoalett i porselen.
- Energikilde 230V.
- Med strøm Ja.
- Beholder diameter 130 cm.
- Modell Standard.
- Antall kammer 4.
- Luftesystem diameter 110 mm.
- Sittehøyde 42 cm.
- Bredde Toalettstol 37 cm.
- Dybde Toalettstol 48,5 cm.
- Høyde Toalettstol 47 cm.
Leveringstid: ca 2 - 4 uker
Tilleggsinformasjon
SKU 6188074
Produsent Hyttetorget
Eksternt Lager Ja
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto