PAX - Vifter, håndkletørkere og kjøkkenvasker

Med de anerkjente PAX-vifter på kjøkken og bad, vil du hurtig oppleve hvordan inneklimaet blir sunnere og bedre. Dårlig inneklima fører blant annet til konsentrasjonsvansker og trøtthet, men med vifter fra PAX kan du sørge for at både du og familien får en triveligere og sunnere hverdag hjemme i boligen.

Denne produsenten var en av de første som valgte det miljøvennlige spor, og om du kjøper en PAX-vifte er du garantert et miljøvennlig produkt som også holder det den lover i form av kvalitet og holdbarhet.

I tillegg til vifter produserer PAX også håndkletørkere. Dersom du sammenligner priser vil du oppdage at vifter fra PAX ofte koster 20 - 60 prosent mindre enn den veilledende prisene som butikkene forholder seg til. Dette kan vi gjøre på grunn av store innkjøp.

I tillegg til vifter fra PAX, fører vi også en rekke VVS-produkter fra anerkjente bedrifter som Ifø, Porsgrund Bad, Linn Bad, Vikingbad, Intra, Mora og Oras, for å nevne noen. Felles for alle våre produkter er at de holder høy kvalitet, er funksjonelle og har et moderne design.

Dersom du ønsker å kjøpe PAX-vifter kan vi love en enkel og trygg kjøpsprosess der vi arbeider for at du skal være fornøyd både før, under og etter din handel. Vi leverer kostnadsfritt varene på døren over hele fastlandet.

Har du spørsmål om PAX-vifter eller noen andre av våre produkter, er det bare å kontakte oss via e-post eller telefon.

Vi ser fram til en hyggelig handel.