banner_vvs_1_1

Norvann Sterilight VP950/2 UV-anlegg u/sensor

Tilgjengelighet: På lager
Varekode:
9910918
Leveringstid: 1-3 dager
22216,00 kr

Norvann Sterilight VP950/2 UV-anlegg u/sensor

Oppdag kraften i vår UV-kammer, konstruert med polert 304 rustfritt stål for optimal holdbarhet og effektivitet. Denne enheten er utstyrt med en 1 1/2" gjenget tilkobling og leveres med veggfester for enkel installasjon.

Leveringstid: 1-3 dager

Norvann Sterilight VP950/2 UV-anlegg u/sensor

Vårt UV-kammer er utstyrt med en integrert mikrokontroller som inneholder all nødvendig elektronikk. Denne mikrokontrolleren har et innebygd display som kontinuerlig viser lampens gjenværende driftstid og status, slik at du alltid er oppdatert på systemets tilstand.

For å sikre din sikkerhet, har vi inkludert en lyd/lys alarm som aktiveres ved eventuelle lampefeil. Dette gir deg ekstra trygghet og sikrer at du umiddelbart blir varslet om eventuelle problemer.

Inne i UV-kammeret finner du en 90-watt UV-lampe. Denne lampen har en levetid på ett år, hvoretter den må byttes ut. Dette gir deg en pålitelig og effektiv løsning for dine UV-behandlingsbehov.

Vårt UV-kammer har en imponerende kapasitet på opptil 97 liter per minutt, med en UV-transmisjon på 95%, målt i en kuvette på 10 millimeter og en UV-dose på 40 mj/cm2. Dette sikrer at du får den mest effektive behandlingen mulig.

For å gjøre installasjonen enda enklere, leveres anlegget med en ledning for jordet stikkontakt. Dette gjør det enkelt å koble til og komme i gang med din UV-behandling.

 

Leveringstid: 1-3 dager
Tilleggsinformasjon
SKU 9910918
Produsent Norvann
Eksternt Lager Ja
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto