Mora Armatur - Eleganse, funksjon og kvalitet

Bedriften Mora Armatur er en av Nordens ledende innen produksjon av vannkraner for kjøkken og bad. Produktene kjennetegnes gjerne ved at de har eleganse, god funksjon og høy kvalitet. Med en lang tradisjon der produksjonen alltid har vært i fokus, er produkter fra Mora Armatur et sikkert tegn på kvalitet som varer over tid.

Et annet kjennetegn ved Mora Armatur er at de bruker mange ressurser på å redusere den totale miljøbelastningen. Det betyr helt fra konstruksjon til kundens bruk i produktets livssyklus.

Dersom du ønsker å kjøpe en dusj eller vannkran til kjøkken/bad fra Mora Armatur, kan vi garantere en enkel og trygg prosess helt du til mottar ditt produkt på døren. Våre ansatte har over 30 års erfaring med VVS-produkter, og sørger for at du er fornøyd både før, under og etter handelen.

I tillegg til produkter fra Mora Armatur, har vi kvalitetsvarer fra anerkjente produsenter som blant annet Pax, Porsgrund, IFØ, Franke, Gustavsberg, Høiax, Vikingbad og mange andre. Felles for alle produkter er at de holder høy kvalitet og fokuserer på bærekraftig utvikling og moderne teknologi.

Vårt mål er å være den mest komplette forhandler av VVS-produkter i Norge. På våre nettsider kan du kjøpe blant annet servantbatteri, badekar, møbler og innredning til baderom, klosetter, dusjkabinett, varmtvannsberedere, kjøkkenvasker, gulvvarme, varmepumper og armatur.

Dersom du har spørsmål om produktene fra Mora Armatur eller noen av de andre merkevarene, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon eller e-post.