Korsbakken Slate 2 Benkeskap med 2 skuffer - uten utsparing

Tilgjengelighet: På lager
Only %1 left
Varekode:
Slate 2 Benkeskap
Leveringstid: ca 1 - 4 uker
6368,00 kr Vanlig pris 8490,00 kr

Slate 2 Benkeskap

 • Med 2 skuffer uten utsparing til vannlås.
 • Kan skaffes i Nelson Grå Eik eller Hvit Matt.
 • Velg størrelse og utførelse i rullegardin. 
Leveringstid: ca 1 - 4 uker

Slate 2 Benkeskap

 • Med 2 skuffer uten utsparing for vannlås.
 • Nelson Grå Eik eller Hvit Matt.
 • Dempet, myk lukking
 • Integrert grep (NB! Grep kjøpes separat)
 • Fabrikkmontert
 • Skrog og fronter i samme farge
 • Uten servant / benkeplate og servantbatteri
 • 5 års Garanti mot fabrikasjonsfeil

Slate2 er en møbelserie med integrerte grep. Benkeskapet har skuffer uten utsparing til vannlås og benyttes som ekstra skuffer der man ikke skal ha servant over.

Benkeskapet kan kombineres med benkeplate og også settes sammen med vanlig servantskap for å få ekstra lang benkeplate med en bolleservant på venstre eller høyre side.

Grepene har tre overflater; børstet krom, sort og hvit. (24,6cm til høyskap, 35cm til 60 og 80 skapene og 50cm til 100 og 120 skapene) På Nelson eik er det sorte grep som følger med.

RENHOLD

For at baderomsinnredningen din skal holde seg fin lenge, bør du tørke opp vann og fuktighet så snart som mulig med en tørr klut.

Til rengjøring av servantskap er det best å bruke en fuktig bomullsklut med skånsomt rengjøringsmiddel, f.eks. håndsåpe, grønnsåpe eller et skånsomt oppvaskmiddel. Unngå å bruke sterke rengjøringsmidler og skuremidler. Husk at flekker og riper er mer synlige på svarte og mørke farger.

Porselensservanter har en glassert overflate som er lett å holde ren. Overflaten er bestandig mot de fleste kjemikalier med unntak av sterke syrer (f.eks. saltsyre og svovelsyre) og sterke alkaliske midler (f.eks. kaustisk soda). Rengjør porselensservanten din regelmessig med vanlig rengjøringsmiddel.

FUNKSJONSGARANTI

Korsbakken gir 5 års funksjonsgaranti på skapskrog, skuffer og hengsler. Deler med feil erstattes med samme eller likeverdig produkt fra gjeldende sortiment. Eventuelle monteringskostnader erstattes ikke. Garantien gjelder ikke hvis ikke anvisningene for montering og vedlikehold er fulgt. Ellers gjelder Forbrukerrådets bestemmelser.

OM KORSBAKKEN MØBLER

Korsbakken samarbeider med en fabrikk som produserer CE-sertifiserte baderomsmøbler til hele det europeiske markedet. Korsbakken har valgt ut serier og farger som passer den skandinaviske stilen og som de derfor selger under eget varemerke. Utvalget er stort og et bredt sortiment av produktene lagerføres i Oslo for umiddelbar levering. Øvrige møbelprodukter bestilles fra fabrikk i Europa og har en leveringstid på 3 - 5 uker.

 

Leveringstid: ca 1 - 4 uker
Tilleggsinformasjon
SKU Slate 2 Benkeskap
Produsent Korsbakken
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto