banner_vvs_1_1

Intra Culina tre minikjøkken i hvitlakkert mdf med keramisk koketopp eller induksjonstopp - 100 og 120 cm

Tilgjengelighet: På lager
Only %1 left
Varekode:
CKWCUL1000-CKWCUL1200-IH
Leveringstid: ca 1 - 2 uker
21274,00 kr Vanlig pris 23638,00 kr

Intra Culina tre minikjøkken i hvitlakkert mdf

Culina finnes i to størrelser, med vanlig keramisk koketopp eller induksjonstopp. 

  • Enten 100 eller 120 cm bredde. 
  • Med keramisk koketopp eller induksjonstopp
  • Velg mellom kjøkkenvask til høyre eller venstre.
  • Med innebygd kjøleskap, keramisk koketopp/Induksjonstopp, vannlås og kurvventil.
  • Se valg i rullegardin.
  • Blandebatteri må bestilles i tillegg.

Leveres med treskap, kjøleskap, vask og keramisk koketopp/induksjonstopp med touch-funksjoner. Det er flere tilbehør designet for kummene. Se relaterte produkter.

FDV dokumentasjon

FDV dokumentasjon

Leveringstid: ca 1 - 2 uker

Intra Culina tre minikjøkken i hvitlakkert mdf

  • Utvendig mål: 1000/1200 x 610 x 910 mm.
  • Mål kum: 340 x 380 x 160 mm.
  • Avløpsdimensjon: 97 mm. 

Culina wood - markedets mest moderne minikjøkken med fleksibel og maksimert arbeidsflate. Med stilige, rette linjer og dører i hvitlakkert mdf passer Culina-tre inn i miljøer med høyere krav til design og blir en naturlig del av interiøret når matlagingen foregår nær spisebord og stue.

Komfyrplate i ren skandinavisk design og store servanter i stramt formspråk. Designede skjærebrett kan skyves fra våtsonen og over vasken for å skape en større arbeidsflate under matlagingen.

Innebygd kjøleskap, håndtak i rustfritt stål og soft-close dører uttrykker enkelhet og eleganse og passer inn i en moderne kontekst.

Leveres med treskap, kjøleskap, vask og glasskeramisk platetopp/induksjonstopp med touch-funksjoner. Det er flere tilbehør designet for kummene.

 

Intra Culina Tre

Intra Culina er et helt nytt minikjøkkenkonsept med en moderne benkeplate i ren skandinavisk design og store kummer i et strengt formspråk. Utviklet og produsert i Skandinavia - tilpasset det skandinaviske markedet med våre krav til kvalitet og funksjon.

Markedets mest moderne minikjøkken med fleksibel og maksimert arbeidsflate. Med stilige, rette linjer og dører i hvitlakkert mdf passer Intra Culina-tre inn i miljøer med høye krav til formspråk og blir en naturlig del av interiøret når matlagingen foregår i nærheten av spiseplass og stue.

Innebygd kjøleskap og mikrobølgeovn, håndtak i rustfritt stål og soft-close dører og skuffer uttrykker enkelhet og eleganse og passer inn i en moderne kontekst. Minikjøkkenet har en base for bedre fotplass og en ekstra skuff under mikrobølgeovnen for å maksimere lagringsplassen.

Se relaterte produkter for minikjøkkenet med mikrobølgeovn!

Leveres med innebygget 60 cm kjøleskap og 60/40 cm underskap i hvit melamin 16/18 mm. Dører og skuffefronter i hvitlakkert mdf, 20mm. Håndtak i rustfritt stål. Teka kjøleskap 125 L **** fryserom 18 L, energiklasse F (2021). 39dB. Teka micro 20 L, 800 W. Elektrisk tilkobling 16 A. Rustfri oppvaskkum, platetopp og ventil og vannlås. Plastmatte til kjøleskap og innsats til servantskap (Sikkert vann) fåes som ekstrautstyr.

Fargekode NCS S0500-N.

Intra Culina finnes i 100 cm og 120 cm bredde, og skuff 40 cm.

 

Leveringstid: ca 1 - 2 uker
Tilleggsinformasjon
SKU CKWCUL1000-CKWCUL1200-IH
Produsent Intra
Eksternt Lager Ja
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto