Intra-kjøkkenvask - Stilig stål

Har du vurdert å smykke kjøkkenet med en Intra-kjøkkenvask? Vi har lenge ført produkter fra Intra, og deres kjøkkenvask i ren stål med høy kvalitet og moderne design har sørget for at dette i dag er en kjent merkevare. Intra-kjøkkenvask er kvalitet i alle ledd og i samarbeid med noen av verdens ledende industridesignere har produsenten vunnet flere priser for deres funksjonelle design.

Dersom du velger å kjøpe en kjøkkenvask fra Intra, anbefaler vi på det sterkeste at du tar kontakt med autoriserte håndverkere som sørger for riktig montering. På denne måten vil du kunne utnytte hele potensialet av din Intra-kjøkkenvask, samtidig som dine rettigheter ved en eventuell reklamasjon blir ivaretatt.

I tillegg til kjøkkenvask produserer Intra blant annet blandebatterier, servanter og vaskekar. Alle våre produkter blir levert på døren over hele fastlandet uten ekstra omkostninger.

I tillegg til kjøkkenvasker fra Intra fører vi også et stort sortiment innenfor alle typer av produkter til våtrom. Vårt mål er å bli den mest komplette forhandler av VVS-produkter i Norge, og derfor finner du både kjente merkevarer og mindre kjente nisjevarer i vår nettbutikk.

I tillegg til Intra-kjøkkenvask tilbyr vi også produkter innen VVS fra anerkjente produsenter som blant annet Gustavsberg, IFØ, Porsgrund, Vikingbad, Villeroy & Boch, Mora, Grohe og Høiax, for å nevne noen. Felles for de alle er høy kvalitet, moderne design og god funksjonalitet.

Du vil også kunne oppleve at en kjøkkenvask fra Intra kan kjøpes til priser som ligger 20 - 60 prosent under den veilledende markedsprisen. Vi har lang erfaring med VVS-produkter og sørger for at du er fornøyd både før, under og etter din handel.

Dersom du har spørsmål om Intra-kjøkkenvask eller noen av våre andre produkter, er du naturligvis hjertelig velkommen til å kontakte oss på telefon eller e-post.

Intra: