Handlevogn
0 kr 0,00

Du har ingen varer i handlevognen.

Flere visninger

 • Interform Odin badekar med vannmassasje
 • Interform Odin badekar med vannmassasje
 • Interform Odin badekar med vannmassasje
 • Interform Odin badekar med vannmassasje
 • Interform Odin badekar med vannmassasje

Interform Odin badekar med vannmassasje

Interform

Varekode: Odin-4

Tilgjengelighet: På lager

Leveringstid: ca 1 - 2 uker
Odin badekar rektangulært
Med vannmassasje, uten paneler.

180x80 cm, kapasitet: 250L.
170x80 cm, kapasitet: 230L.
160x80 cm, kapasitet: 210L.

H: 60 cm, D: 43 cm.

Paneler bestilles separat.
kr 18 621,00

* Påkrevde felt

kr 18 621,00
Produktbeskrivelse

  Detaljer

  Interform Odin badekar.

  8 Luftdyser.
  2 fotdyser.
  Variabel lufttilførsel.
  Ozonator (skjult innebygd rensesystem som renser vannet automatisk).
  Selvdrenerende.

  Vannmassasje
  Vanndysene som er plassert i sidene på karet blåser en blanding av luft og vann som masserer musklene og gir god punktmassasje. Det varme vannet øker blodsirkulasjonen og kroppstemperaturen samtidig som det åpner porene i huden. Intensiteten i dysene kan justeres etter hvor kraftig massasje du ønsker. Antall dyser varierer fra 6 til 10, avhengig av modell. For ekstra massasje av rygg og nakke kan du velge å utstyre karet med ekstra ryggdyser. Ta kontakt.

  Interform karet produseres i vakumforet sanitærakryl og forsterkes med glassfiber. Materialet er slitesterkt, holder seg blankt og er lett å gjøre rent. Dette gir et kar som er solid, men også lett. Småskader/riper i karet kan enkelt poleres bort. Karene har solid ramme med justerbare bein.

  På alle Interform bade-/boblekar er det 5 års garanti mot fabrikasjonsfeil. Det er 2 års garanti på all utrustning på karet, som f.eks. armatur, søyler, pumper og elektronikk.

  Ved riktig rengjøring har du glede av karet i mange år framover. Karet skal rengjøres regelmessig med vanlige rengjøringsmidler. Ikke bruk midler med alkohol eller slipemidler, stålull og andre redskaper som riper.

  Ved innmuring av badekaret bør det være en inspeksjonsluke på ca. 200 x 200 mm eller større fra baderommet og inn under karet. Luken må plasseres sentralt i forhold til sluk. Videre bør karet monteres på en slik måte at det fritt kan løftes opp ved service. Alternativt bør fronten på innmuringen monteres på en måte som gjør at en enkelt kan fjerne dette ved f.eks. å skjære langs kantene.

  Stadig flere ønsker å lage en individuell stil på badet. Dette kan du gjøre ved å velge en annen farge på panelene til badekaret ditt, mot et pristillegg.
  Oppgi ønsket RAL-kode og du vil få et produkt unikt for ditt baderom - helt i tråd med hva du ønsker.
Product's Review

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)