Interform Lagune hjørnebadekar 150x150 cm med Microsilk

Tilgjengelighet: På lager
Varekode:
20510 - 99600
Leveringstid: ca 1 uke
Vanlig pris 36024,00 kr Special Price 27018,00 kr

Interform Lagune hjørnekar med Microsilk

  • Dimensjoner: 150x150 cm.
  • H: 63 cm D: 50 cm.
  • Kapasitet: 285 liter.
  • Panel bestilles separat.
  • Badekarsarmatur må bestilles i tillegg. Se relaterte produkter. 

    Badekar med Microsilk® har kun en dyse som da tilfører oksygen til badevannet.
    Alt kommer ferdig montert fra fabrikken, så da trenger man er elektriker for å koble til strømmen. Microsilkpumpen er på 1250W.
Leveringstid: ca 1 uke

Interform Lagune hjørnekar med Microsilk

Interform tilbyr montering av MicroSilk® på de fleste akrylkar. Denne teknologien sammen med vår elegante design og behagelige komfort gir en unik spa opplevelse.

MicroSilk® er hydroterapi basert på mikrobobleteknologi. Denne øker oskygenet i vannet opptill 70% mer enn vanlig springvann. Med mikrobobler: rundt 50 mikroner pr.diameter.

Disse små mikroboblene har en svært helsebringende effekt da de trenger inn i hudens porer, fjerner urenheter og tilfører fuktighet.

MicroSilk® gir vannet en melkehvit farge på grunn av de oksygenrike microboblene. Den øker kollagen produksjonen, stimulerer immunforsvaret, dreper bakterier på hudoverflaten og reduserer linjer og rynker.

Interform karet produseres i vakumforet sanitærakryl og forsterkes med glassfiber. Materialet er slitesterkt, holder seg blankt og er lett å gjøre rent. Småskader/riper i karet kan enkelt poleres bort. Karene har solid ramme med justerbare bein.

På alle Interform bade-/boblekar er det 5 års garanti mot fabrikasjonsfeil. Det er 2 års garanti på all utrustning på karet, som f.eks. armatur, søyler, pumper og elektronikk.

Ved riktig rengjøring har du glede av karet i mange år framover. Karet skal rengjøres regelmessig med vanlige rengjøringsmidler. Ikke bruk midler med alkohol eller slipemidler, stålull og andre redskaper som riper.

Stadig flere ønsker å lage en individuell stil på badet. Dette kan du gjøre ved å velge en annen farge på panelene til badekaret ditt, mot et pristillegg.
Oppgi ønsket RAL-kode og du vil få et produkt unikt for ditt baderom - helt i tråd med hva du ønsker.

Leveringstid: ca 1 uke
Tilleggsinformasjon
SKU 20510 - 99600
Produsent Interform
Eksternt Lager Ja
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto