Handlevogn
0 kr 0,00

Du har ingen varer i handlevognen.

Flere visninger

 • Interform Idun badekar med MikroSilk
 • Interform Idun badekar med MikroSilk
 • Tegning 150 cm
 • Tegning 150 cm
 • Tegning 160 cm
 • Tegning 160 cm
 • Tegning 170 cm
 • Tegning 170 cm

Interform Idun badekar med MikroSilk

Interform

Varekode: Idun MikroSilk

Tilgjengelighet: På lager

Leveringstid: ca 1 - 2 uker
Interform Idun badekar
Med MikroSilk.

150 x 70 cm, H: 62 cm, D: 41 cm, Kapasitet: 155 liter.
160 x 70 cm, H: 62 cm, D: 41 cm, Kapasitet: 160 liter.
170 x 70 cm, H: 62 cm, D: 41 cm. Kapasitet: 165 liter.

Paneler må bestilles i tillegg.
Se relaterte produkter.
kr 24 465,00

* Påkrevde felt

kr 24 465,00
Produktbeskrivelse

  Detaljer

  Interform Idun badekar
  Med MikroSilk.

  Microsilk - Naturens egen oksygenbehandling.

  MicroSilk er kort forklart en helt unik kombinasjon av hydroterapi og oksygenbehandling. Teknikken øker oksygenet i vannet med hele 70% og fyller vannet med milliarder av negativt ladede bobler , så små at de peeler huden, trenger inn i porene, løfter ut urenheter og tilfører fuktighet. De ørsmå boblene bryter ikke overflaten, men forblir i vannet. De øker kollagenproduksjonen, gir energi til cellene, stimulerer immunforsvaret, dreper bakterier og reduserer linjer og rynker. I tillegg er følelsen av å bade i sprudlende bobler helt unik. Interform er Norges eneste leverandør av badekar med den banebrytende mikrobobleteknologien, MicroSilk.

  Interform karet produseres i vakumforet sanitærakryl og forsterkes med glassfiber. Materialet er slitesterkt, holder seg blankt og er lett å gjøre rent. Dette gir et kar som er solid, men også lett. Småskader/riper i karet kan enkelt poleres bort. Karene har solid ramme med justerbare bein.

  På alle Interform bade-/boblekar er det 5 års garanti mot fabrikasjonsfeil. Det er 2 års garanti på all utrustning på karet, som f.eks. armatur, søyler, pumper og elektronikk.

  Ved riktig rengjøring har du glede av karet i mange år framover. Karet skal rengjøres regelmessig med vanlige rengjøringsmidler. Ikke bruk midler med alkohol eller slipemidler, stålull og andre redskaper som riper.

  Ved innmuring av badekaret bør det være en inspeksjonsluke på ca. 200 x 200 mm eller større fra baderommet og inn under karet. Luken må plasseres sentralt i forhold til sluk. Videre bør karet monteres på en slik måte at det fritt kan løftes opp ved service. Alternativt bør fronten på innmuringen monteres på en måte som gjør at en enkelt kan fjerne dette ved f.eks. å skjære langs kantene.

  Stadig flere ønsker å lage en individuell stil på badet. Dette kan du gjøre ved å velge en annen farge på panelene til badekaret ditt, mot et pristillegg.
  Oppgi ønsket RAL-kode og du vil få et produkt unikt for ditt baderom - helt i tråd med hva du ønsker.
Product's Review

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)