Ifø - Med vann i sentrum

Bedriften Ifø har i over 100 år hatt vann i sentrum når de har produsert sine produkter. I dag er Ifø Nordens største produsent av VVS-produkter i porselen, plast og metall for kjøkken og bad. En av de store styrkene til Ifø er at selskapet startet å tenke på miljø tidlig, og resultatene av dette ble på 90-tallet manifestert ved produkter som sparte mange liter vann hver eneste dag i vanlige husholdninger.

Hos oss kan du finne et stort utvalg av badekar, baderomsmøbler, bidet, brannvernsutstyr, dusjer, kjøkkenvasker, servanter, toaletter, urinaler og våtromsbelysning fra Ifø. Alle produkter du bestiller fra VVSKomplett blir levert trygt på døren.

Vi anbefaler at alle som kjøper Ifø-produkter hos oss kontakter fagfolk som sørger for at monteringen blir gjort riktig. I et våtrom er det mye som kan gå galt, og konsekvensene kan være store. Dersom dine Ifø-produkter er montert korrekt, vil du kunne utnytte hundre prosent av produktets potensiale og du vil ha et godkjent og trygt våtrom. Du vil også ivareta dine egne rettigheter ved en eventuell reklamasjon.

I tillegg til Ifø kan du i vår nettbutikk også finne produkter fra anerkjente produsenter som blant annet Grohe, Franke, Høiax, Linn Bad, Intra, Mora, Hansa og mange andre. Når du handler hos oss vil du også oppleve at prisene ofte ligger 20 - 60 prosent under veiledende markedspris.

Dersom du har bestemt deg for å kjøpe et Ifø-produkt er det bare å følge anvisningene for kjøp. Vi har lagt mye arbeid i å gjøre det enkelt våre kunder å kjøpe varer hos oss. Derfor arbeider våre ansatte også med det mål at du skal være fornøyd både før, under og etter ditt kjøp.

Har du spørsmål om Ifø-produkter, eller behøver du teknisk assistanse, er det bare å ta kontakt med oss over telefon eller e-post. Vi ser frem til å høre fra deg.

Ifø: