Høiax - Varmtvannsberedere av høy kvalitet

Siden 1927 har Høiax produsert varmtvannsberedere til det norske markedet. Siden den gang har både beredere og Høiax gått gjennom mange forandringer, men en ting har vært konstant; kvaliteten. Høiax har i dag landets bredeste sortiment og en effektiv isoleringsteknikk sørger for at varmtvannsberederen er økonomisk i bruk.

Dersom du ønsker å kjøpe en varmtvannsbereder fra Høiax, sørger vi for at varen blir fraktet trygt helt fram til din dør. Vi anbefaler alle som kjøper en bereder fra Høiax at de lar kvalifiserte rørleggere sørge for montering. Slik opprettholdes produktets kvalitet, samt at du ivaretar dine rettigheter ved en eventuell reklamasjon. Alle våre VVS-produkter kommer med en angrefrist på to uker dersom du ikke skulle være fornøyd med produktet.

Når du kjøper et Høiax-produkt på VVSKomplett vil du ofte oppleve at prisen ligger 20 - 60 prosent under veiledende markedspris. Dette kan vi gjøre ettersom vi alltid handler store kvanta. Vi ønsker å være landets mest komplette nettbutikk for VVS-produkter og hos oss vil du både finne de kjente merkevarene, som for eksempel Høiax, og de mindre kjente nisjeproduktene som kan være vanskelig å finne andre steder.

I tillegg til Høiax kan vi også tilby varmtvannsberedere fra CTC og OSO. Innen andre VVS-produkter vil du finne kjente merker som blant annet Ifø, Porsgrund, Franke, Grohe, Gustavsberg, Intra, Ifø og Villeroy & Boch, for å nevne noen. Du finner enkelt det produktet du leter etter ved å bruke menyen på venstre side.

Våre erfarne og vennlige ansatte arbeider for at du skal være fornøyd både før, under og etter kjøpet av din Høiax-varmtvannsbereder. Dersom du har spørsmål om våre produkter eller du behøver teknisk hjelp i forbindelse med kjøp, er du naturligvis hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss over telefon eller e-post.

Høiax: