Hansa armatur - Teknologi, design og kvalitet

Kjennetegnet til Hansa-armatur er at de ofte presenterer en helt unik design som ofte er mer vågal enn deres konkurrenter. Hansa-armatur er også preget av bedriftens vilje til å hele tiden ta i bruk den aller siste teknologien på markedet. Med noen av verdens beste og mest anerkjente industridesignerne i verden på laget, er det spennende å se hvilken retning Hansa-armatur hver gang de lanserer nye produkter.

Armatur fra Hansa er av høyeste kvalitet og kommer med et løfte om en lang holdbarhet. Produsenten har også fokusert på at deres produkter skal være så funksjonelle som over hodet mulig.

Når du bestiller armatur fra Hansa vil VVSKomplett levere varene på døren over hele fastlandet uten ekstra omkostninger. Vi anbefaler også at ditt Hansa-armatur blir montert av våtromsgodkjente håndverkere. På denne måten får du mest mulig ut av ditt produkt, samtidig som du sikrer dine egne rettigheter ved en eventuell reklamasjon.

Ofte vil du også oppleve at armatur fra Hansa er 20 - 60 prosent billigere på VVSKomplett i forhold til den veiledende prisen som butikkene forholder seg til. Dette kan vi gjøre på grunn av stor lagerkapasitet og ved å kjøpe inn store mengder. Vårt mål er at du skal være fornøyd både før, under og etter at du har kjøpt armatur fra Hansa.

I tillegg til armatur fra Hansa kan vi også tilby VVS-produkter fra kjente kvalitetsprodusenter som blant annet IFØ, Intra, Grohe, Gustavsberg, Høiax og Vikingbad, for å nevne noen. Vi streber etter å bli Norges mest komplette forhandler av VVS-produkter, og derfor finner du både kjente merkevarer og mer ukjente nisjevarer i vårt brede utvalg.

Har du spørsmål om Hansa-armatur eller noen av våre andre produkter, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss på e-post eller telefon.