Gustavsberg-baderom - Teknologisk funksjonalitet

Med et baderom fra Gustavsberg fremgår det hurtig at det her vektlegges smarte løsninger der moderne teknologi og design spiller sammen i en herlig symfoni. I dag er et Gustavsberg-baderom et eksempel på hvordan produsenten i dag er helt fremst når det gjelder innovasjon og teknologi. Gustavsberg har alt til baderom og du velger selv blant et stort utvalg av badekar, baderomsmøbler, bideer, blandebatterier, dusjer, servanter, toaletter og tilbehør til urinaler og baderom.

Legg merke til at prisene på et Gustavsberg baderom ofte vil ligge cirka 20 - 60 prosent under de veiledende priser som VVS-butikkene forholder seg til. Dette kan vi gjøre fordi vi kjøper inn i store mengder hver gang.

I tillegg til baderom fra Gustavsberg fører vi også en rekke produkter til våtrom fra produsenter som blant annet Ifø, Linn Bad, Høiax, Porsgrund, Villeroy & Boch, PAX, Franke, Grohe, Intra, Mora, Nil og OSO. Disse produserer alt fra klosetter og dusjkabinett til varmepumper og gulvvarme.

Dersom du ønsker å kjøpe et baderom fra Gustavsberg kan vi garantere en enkel kjøpsprosess der vi arbeider for at du skal være fornøyd både før, under og etter din handel. Alle produkter leveres uten omkostninger på døren over hele fastlandet.

Har du noen spørsmål om Gustavsberg-baderom eller noen av våre andre produkter, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss over telefon eller e-post.

Vi ser frem til en hyggelig handel.

Gustavsberg: